ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ζιρού… γλίτωσε την Άρσεναλ στο Ολντ Τράφορντ! (videos)

Ο ξεχασμένος Ολιβιέ Ζιρού ήρθε από τον πάγκο και με καρφωτή κεφαλιά στην εκπνοή χάλασε το απόγευμα του Ζοσέ Μουρίνιο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που άξιζαν κάτι καλύτερο από το 1-1 απέναντι στην Άρσεναλ.

Δεν είχε πολλές καθαρές φάσεις το ντέρμπι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» φωνάζουν για ένα πέναλτι στο πρώτο μέρος σε ανατροπή του Βαλένσια από τον Μονρεάλ, όμως ουσιαστικά μόνο στο πρώτο 20λεπτο της επανάληψης κατάφεραν να βρουν ρυθμό και να πιέσουν τους «κανονιέρηδες».

Αυτή τους η πίεση μετουσιώθηκε σε γκολ (68’), όταν ένα γρήγορο τριγωνάκι έφερε τον Ερέρα να κάνει σέντρα ακριβείας στον Μάτα, ο οποίος με άμεσο συρτό σουτ άνοιξε το σκορ, που όμως δεν ήταν αρκετό. Η Άρσεναλ βρήκε ζωή από τις αλλαγές των Ζιρού, Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν και Τσάκα, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στην εκπνοή είπε την τελευταία λέξη.

Ο Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν ύψωσε με σέντρα την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ζιρού πήρε παραμάζωμα όποιον βρήκε μπροστά του για το τελικό 1-1 (89’) που έφερε απογοήτευση κι απόγνωση στο «Ολντ Τράφορντ».

 

To Top