Ο Ζουμπουρίδης για τις εξελίξεις σε ΠΑΕ και ΚΜΑ

Το πρώην μέλος της ΚΜΑ Παναγιώτης Ζουμπουρίδης μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ και γενικά στον σύλλογο.
«Παραιτήθηκα διότι όλο αυτό που γινότανε στην ομάδα δεν ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία μου , δεν υπήρχε υγεία καθώς έγινε κάτι άλλο πέρα από αυτό που ονειρευόμουνα για τον Άρη. Δεν μπορέσαμε να ενώσουμε την ομάδα και παραιτήθηκα για να ταρακουνήσω τα νερά και με κάποιο τρόπο έπρεπε να σηκώσει κεφάλι η ομάδα. Όλοι θέλουμε να σωθεί ο Άρης και ειδικά του χρόνου που θα γιορτάσει τα 100 χρόνια, να είναι στην Α΄Εθνική” είπε μιλώντας στον “Arena 89,4” για να συμπληρώσει:

“Όλα είναι στα πόδια των παικτών. Αν αυτοί δεν καταθέσουν τη ψυχή τους δεν γίνεται τίποτα και σίγουρα ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι αρχηγός στον τομέα τηςν ψυχολογίας».

Για την επιστροφή Σκόρδα και για το αν υπάρχουν τελικά παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν ο κ.Ζουμπουρίδης σημείωσε: « Παράγοντες έχει ο Άρης, ωστόσο το πρόβλημα είναι πως πρέπει να τραβήξουμε τους καλούς Αρειανούς οι οποίοι όμως έχουν απελπιστεί με αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο με βάση τη κατάσταση που επικρατεί στη κοινωνία και είναι λογικό. Όσον αφορά την επιστροφή Σκορδα είναι ένας άνθρωπος που έχει παρελθόν στον Άρη από εκεί και πέρα η Γ.Σ. θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει η όχι.

To Top