Ο Ηλιάδης ζήτησε στοιχεία, «κλειστά χαρτιά» από Αβάνογλου, θα γίνει και νέο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Δημήτρη Ηλιάδη και τον Τάσο Αβάνογλου έγινε το βράδυ της Πέμπτης. Μια συνάντηση που έγινε στο πλαίσιο των επερχόμενων αρχαιρεσιών στην ΠΑΕ Άρης και των ζυμώσεων των ενδιαφερόμενων προσώπων που αναμένεται να διεκδικήσουν την προεδρία του ποδοσφαιρικού Άρη.

Όπως είναι ήδη καταγεγραμμένο, όλα δείχνουν οι παρατάξεις θα είναι τρεις. Η διάθεση του Λάμπρου Σκόρδα έχει δημοσιοποιηθεί και στην πρόσφατη γενική συνέλευση της ΚΜΑ, ενώ παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες έντονη φημολογία σχετικά με τη βούληση δυο ακόμα κινήσεων.

Αυτή του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη, όπως και του πρώην συμβούλου στην διοίκηση Ψηφίδη, Αναστάση Αβάνογλου.

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε μια πρώτη διερευνητική επαφή ανάμεσα στους δυο άνδρες, αλλά και γνωριμία ενόψει των εξελίξεων σε ΚΜΑ και ΠΑΕ.

Ουσιαστικά η μεγάλη είδηση δεν προέκυψε, παρά το γεγονός ότι ο Ηλιάδης ζήτησε περισσότερες πληροφορίες από τον Αβάνογλου σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον που έχει στο πλαίσιο των επαφών, το πρώην μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Αυτό ήταν και ο λόγος που ανανέωσαν το ραντεβού τους το οποίο θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Εκεί αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους, με όλα τα ενδεχόμενα πιθανά…

 

To Top