Ο Ηλιάδης με Φιλ Τζάκσον, Ντ’ Αντόνι και… Λέικερς! (photos)

O Δημήτρης Ηλιάδης βρίσκεται στο Λος Άντζελες εκεί όπου έχει μια σειρά από προσωπικές υποθέσεις να δρομολογήσει. Ο ίδιος έχει υπογραμμίσει ότι έχει στην ατζέντα του ένα σημαντικό ραντεβού με επιχειρηματία, ο οποίος ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Άρης.

Η θέση του PRESSARIS ήταν ξεκάθαρη από την αρχή:

“Ο δρόμος είναι ένας, μονόδρομος στο θέμα επενδυτή και σ” αυτόν πρέπει να βαδίσει ο Ηλιάδης:ειλικρίνεια απέναντι στον κόσμο, ξεκάθαρες και τίμιες κουβέντες και φυσικά όχι παιχνίδια στην πλάτη του κόσμου! Ειδικά από τη στιγμή που παίζεται το μέλλον και η επιβίωση του ίδιου του συλλόγου.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα τον ακολουθήσει…”

Εφόσον υπάρχει κάτι ουσιαστικό και χειροπιαστό θα το μεταφέρουμε, χωρίς να μπούμε σε ένα γαϊτανάκι εντυπώσεων.

Από κει και πέρα, ο πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ, “ανέβασε” στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί στο διαδίκτυο, φωτογραφίες με τον Μάικ Ντ’ Αντόνι, κόουτς των Λέικερς, τον Γκάρι Βίτι, γυμναστή και από τα αρχαιότερα μέλη του τεχνικού τιμ των Λιμνανθρώπων, αλλά και τον Φιλ Τσάκσον πολυνίκη προπονητή του ΝΒΑ με 11 πρωταθλήματα, τον Κερτ Ράμπις, μέλος των Λέικερς και παλιό παίκτη της ΑΕΚ (Κυριάκος Ραμπίδης…) και τον Σάσα Βούγιασιτς, Σλοβένο, πρώην παίκτη της ομάδας του Λ.Α., με αφορμή την παρουσία του στην πόλη της Καλιφόρνιας!

Όπως είχε αναφέρει σε πρόσφατο ρεπορτάζ η εφημερίδα “Δημοκρατία”: “Σε μια πόλη, όπως το Λος Άντζελες το κοινωνικό στάτους αποτελεί αφετηρία για πολλές γνωριμίες. Ως μόνιμος θαμώνας του διάσημου ελληνικού εστιατορίου Petros στο Μανχάταν Μπιτς έχει την ευκαιρία να βρεθεί μαζί με αρκετούς επώνυμους της αμερικάνικης σόου μπιζ. Εκεί στο Petros θα γευματίσει αρκετές φορές με την Άννα Βίσση, τον Ιωάννη Μελισσανίδη, αλλά και αρκετά από τα στελέχη των Λέικερς! Θα γνωρίσει και τον Γκάρι Βίττι, τον προπονητή της «λιμνανθρώπων» και τους Πολ Γκασόλ, Σάσα Βούγιασιτς. Θα τους μυήσει στην ελληνική κουζίνα, ελληνική κουλτούρα αλλά και στο τι σημαίνει ελληνικό μπάσκετ! Λέγεται ότι δεν έχασε ευκαιρία να τους μιλάει για το φαινόμενο Νίκος Γκάλης και τον μεγάλο πάλαι ποτέ μπασκετικό Άρη”.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο πρόεδρος των κίτρινων συναντήθηκε και μίλησε με την αφρόκρεμα του αμερικάνικου μπάσκετ και του ΝΒΑ, όπως είναι ο Φιλ Τσάκσον, ο Μάικ Ντ’ Αντόνι (προπονητής της Μπενετόν, όταν ο Άρης πήρε το κύπελλο Κόρατς, με προπονητή τον Σούμποτιτς και επί χρόνια αντίπαλος των κίτρινων στα παιχνίδια με την Τρέισερ), αλλά και τον Γκάρι Βίτι. Σπουδαίες συναντήσεις υψηλού επιπέδου!

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση του Ηλιάδη με τους… Λέικερς καθώς και μερικές στιγμές του 58χρονου Αμερικάνου γυμναστή, Γκάρι Βίτι με τους Κόμπι Μπράιαντ, Πάου Γκασόλ κ.α.!

To Top