Ο Ηλιάδης “μοιράζεται” το πρώτο του 24ωρο στην ΠΑΕ Άρης και υπόσχεται: “Ομάδα που θα μας κάνει περήφανους”!

Ο νέος πρόεδρος του Αρη, Δημήτρης Ηλιάδης μίλησε με αφορμή τις πρώτες του 24 ώρες στο τιμόνι της ΠΑΕ. Μίλησε για τα συναισθήματά του, τις προτεραιότητες και τους στόχους του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι:

-Καταρχήν, τα συναισθήματά σας, μετά την εκλογική νίκη, η οποία σας έδωσε την προεδρία της ΠΑΕ για τα επόμενα δύο χρόνια… 
« Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Αρη, για την εμπιστοσύνη την οποία μας έδειξαν. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε να μην τους προδώσουμε. Θέλουμε κοντά μας και αυτούς που δεν μας ψήφισαν, γιατί ο Αρης, απ΄ αυτή τη διαδικασία, πρέπει να βγει ενωμένος».

-Το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό υπέρ σας! Περιμένατε τόσο μεγάλη διαφορά;
« Είχα μια σχετική αγωνία, αλλά απεδείχθη πως οι φίλαθλοι κατάλαβαν τις θέσεις τις οποίες αναπτύξαμε τις προηγούμενες δυο- τρεις εβδομάδες. Ευχαριστώ όλους για την αποδοχή και τους λέω πως θα κάνω περισσότερα απ΄ όσα υποσχέθηκα!».

-Πως είναι να γυρνά κανείς μετά από 20 ολόκληρα χρόνια στην ίδια θέση; 
« Δεν σας κρύβω ότι υπάρχει ένα συναίσθημα λίγο περίεργο, ειδικά αυτές τις πρώτες ώρες που βρίσκομαι στα γραφεία της ΠΑΕ. Δέχομαι συνεχώς μηνύματα στήριξης και αυτό με δυναμώνει πάρα πολύ».

-Ομοιότητες και διαφορές του τότε με το σήμερα; 
« Σίγουρα τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο συνεχώς αλλάζει. Οι βασικές αρχές όμως της διοίκησης και της οργάνωσης, παραμένουν οι ίδιες. Απλά έχουν προστεθεί τεχνοκρατικές αντιλήψεις τις οποίες θα δούμε και υπάρχει χρόνος για να πάνε όλα καλά».

-Οι προτεραιότητές σας, ποιες είναι; 
« Αυτή τη στιγμή, όπως ξέρετε βρισκόμαστε ακόμη στη φάση της ενημέρωσης. Υπάρχει ένα βουνό από θέματα τα οποία τρέχουν και πρέπει να διαχειριστούμε. Βρίσκομαι σε συνεργασία με τους νομικούς και πιστεύω ότι σύντομα θα μπούνε όλα σ΄ ένα δρόμο. Οι συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές, η δρομολόγηση του άρθρου 99 και ο σχεδιασμός της νέας ομάδας είναι αυτά που προέχουν, κατά την άποψή μου και βρίσκονται όλα στο ίδιο επίπεδο αξιολόγησης».

-Η πρώτη μεγάλη μάχη είναι το άρθρο 99; 
« Ακριβώς. Το άρθρο 99 είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησής μας. Υπάρχουν συνεχείς τηλεφωνικές συσκέψεις, προγραμματισμένα ραντεβού και ήδη η δουλειά έχει αρχίσει!».

-Το 1,4 εκ. ευρώ που υποσχεθήκατε, ενώπιον της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών, είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή; 
« Το 1,4 εκ. ευρώ που υποσχέθηκα στη γενική συνέλευση είναι σίγουρο και να ξέρετε πως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις».

-Καλά ολ΄ αυτά, όμως κ. Ηλιάδη, ο κόσμος θέλει να δει μπάλα από τον Αύγουστο και μετά. Τι να περιμένει;
« Να περιμένει μια αξιόπιστη ομάδα η οποία θα μας κάνει περήφανους. Θα χαιρόμαστε να βλέπουμε τους αγώνες του Αρη».

To Top