Ο Ηλιάδης στο Δασυγένειο μίλησε στους παίκτες: “Ίσως έχουμε σύντομα ευχάριστα νέα”!

Στην προπόνηση του Άρη βρέθηκε ο Δημήτρης Ηλιάδης στο Δασυγένειο. Μίλησε στους παίκτες, τους ζήτησε να κλείσουν τα αυτιά τους στα όσα ακούγονται στο άρθρο 99, υπογραμμίζοντας τους: “Ίσως σύντομα έχουμε ευχάριστα νέα”!

“Ο Άρης παράλληλα με την μάχη της επιβίωσης του σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο, συνεχίζει αγωνιστικά την προσπάθεια στους αγωνιστικούς χώρους, εκεί όπου την Κυριακή έχει ένα τεράστιας σημασίας παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Υποδέχεται τον Πανθρακικό (3μ.μ.), θέλει να γευτεί την πρώτη του εντός έδρας νίκη και να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι και της αγωνιστικής επιβίωσης. To «τρίποντο» είναι ζωτικής σημασίας, τη στιγμή που ο Άρης βρίσκεται καθηλωμένος στην 17η θέση της βαθμολογίας”!

Αυτά υπογραμμίστηκαν νωρίς το πρωί, με την επισήμανση ότι: “Από πλευράς διοίκησης και τεχνικού τιμ θα γίνει προσπάθεια από σήμερα κιόλας ώστε να μείνουν ανεπηρέαστοι οι ποδοσφαιριστές από τα γεγονότα της υπαγωγής και να αφοσιωθούν στην αποστολή τους μέσα στο γήπεδο. Να τους εξηγήσουν ότι η προσπάθεια στους αγωνιστικούς χώρους δεν πρέπει να αποκλίνει από τον στόχο να έρθουν νίκες, αποτελέσματα, βαθμολογικό οξυγόνο”.

Στο πλαίσιο όλων των παραπάνω ο Ηλιάδης βρέθηκε στο Δασυγένειο και μίλησε στους παίκτες. Αφού τους ζήτησε να: «Κλείστε τα αυτιά σας σε ότι ακούγεται για το άρθρο 99. Ο Αρης δεν πρόκειται να διαλυθεί ποτέ” υπογράμμισε με έμφαση: “Προετοιμαστείτε για το σημαντικό ματς της Κυριακής  και ίσως έχουμε πολύ σύντομα ευχάριστα νέα για τον Αρη».

To Top