ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο ημιτελικός (ας) είναι αλλιώς! (PRESSARIS LIVE, 18:30)

Η ώρα της… πρόκλησης έφτασε για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους παίκτες του Άρη. Ο σημερινός (18:30) ημιτελικός Κυπέλλου στο Αλεξάνδρειο με τον Ολυμπιακό δεν είναι απλώς ένας ακόμα αγώνας στη χρονιά. 

Είναι νοκ άουτ και κρίνει έναν στόχο και ο Άρης αν και κατώτερος ποιοτικά του Ολυμπιακού, θέλει να διεκδικήσει με κάθε ικμάδα δύναμης την πρόκρισή του στον τελικό, γιατί έτσι έχει μάθει να κάνει καθ’ όλη τη μπασκετική ιστορία του.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θέλει να πιστεύει ότι η ομάδα του έπαθε κι έμαθε και θα παρουσιαστεί με εκ διαμέτρου διαφορετικό πρόσωπο, φυσικά προς το καλύτερο, μετά τις ήττες από Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και Τέλεκομ Μπον για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πώς θα το διαπιστώσουν όλοι ότι κάτι άλλαξε; Πολύ εύκολα. Αν εμφανιστεί ένας Άρης συγκεντρωμένος, χωρίς να κάνει παιδικά λάθη και να δίνει τη μπάλα στον αντίπαλο από… επαναφορά και να δέχεται εύκολα καλάθια.

Αν όλοι οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι και διεκδικούν κάθε “χαμένη” μπάλα. Αν μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις συγκεκριμένες αδυναμίες του Ολυμπιακού στην άμυνά του. Αν καταφέρουν να βάλουν άμεσα στο… παιχνίδι και τον κόσμο, διότι αυτή η σχέση είναι αμφίδρομή.

Ο ημιτελικός Κυπέλλου μπορεί να αποτελέσει το παιχνίδι για μια νέα αρχή, μετά τα δύο πολύ άσχημα αποτελέσματα που συνοδεύτηκαν από κακές εμφανίσεις, αλλά χρειάζονται όλοι. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο που θα μπει να παίξει, χρειάζεται το 110% των δυνάμεών του. Τότε μόνο ο Άρης θα μπορέσει να έχει τύχη στο ματς…

To Top