Ο Ηρακλής πήρε το… ρόπαλό του!

Ο Ανδρέας Ηρακλής ήταν από τα “χαρτιά” που βγήκαν για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ροή του αγώνα. Ο Σέρβος προπονητής, όπως φάνηκε κι εκ του αποτελέσματος, “διάβασε” ότι το κέντρο του Άρη χρειάζεται μεγαλύτερη ενίσχυση ανασταλτικά, ώστε να μην επιβαρύνεται τόσο η άμυνα και να μένει όσο το δυνατόν λιγότερο εκτεθειμένη σε κινδύνους.

Αφού ζύγισε όλα τα δεδομένα τις τελευταίες μέρες, κατέληξε στην επιλογή του Ηρακλή σε έναν ρόλο, αυτόν του αμυντικού χαφ. Αν και… “πρωτάρης” στο νέο του ρόλο στον Άρη (αν και έχει… παρελθόν στη θέση του αμυντικού χαφ σε άλλες ομάδες), ο Ηρακλής πήρε το… ρόπαλο του και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες των κίτρινων όχι μόνο στον ανασταλτικό τομέα, αλλά και στην γενικότερα καλή παρουσία του Άρη! Με πάθος που απαιτεί η θέση, ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα “έγραψε” καλά σε ένα δύσκολο τεστ για τον ίδιο και την ομάδα, δείχνοντας ότι και ο ίδιος έχει ωφεληθεί από την παρουσία του Μιλίνκοβιτς.

«Μετά το τέλος του αγώνα πήγαμε όλοι στον προπονητή μας. Είναι ένας άνθρωπος που από την αρχή μας έχει στηρίξει πάρα πολύ. Έχει αλλάξει όλη την εικόνα της ομάδας και τον ευχαριστούμε για αυτό» ήταν μια από τις πιο χαρακτηριστικές δηλώσεις που έκανε μετά το αγώνα.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top