ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Ηρακλής “πουλάει”… τρέλα και προτείνει να γίνει το ματς στο Ιβανώφειο!

Ο Ηρακλής θέλει να γίνει το ματς με “ανταλλαγή” έδρας με Άρη, αλλά προφανώς δεν έχει κατανοήσει την αλλοίωση των συνθηκών του πρωταθλήματος, μια και οι κιτρινόμαυροι είναι απροπόνητοι. Όχι με δική τους ευθύνη, αλλά λόγω της έκτακτης κατάστασης, αλλά και της ευθύνης της πολιτείας που απαγόρευσε να προπονηθεί. Προφανώς στον Ηρακλή “πουλάνε” και τρέλα.

Όπως είναι γνωστό η ΚΑΕ Άρης κατέθεσε αίτημα αναβολής του αγώνα της Κυριακής (1/11), αλλά ο Ηρακλής θα διατυπώσει αντίθετη άποψη στον ΕΣΑΚΕ καθώς δεν είναι σύμφωνος στη μετάθεση του αγώνα, δεν έχοντας προφανώς κατανοήσει τους ουσιαστικούς λόγους της αναβολής.

Στο Ιβανώφειο θεωρούν ότι δεν υπάρχει ικανός λόγος για την αναβολή του αγώνα και μάλιστα προτίθεται να προτείνει έως και αντιστροφή προγράμματος. Δηλαδή να γίνει ο αγώνας της Κυριακής (1/11) στο Ιβανώφειο κι αυτός του δεύτερου γύρου στο Αλεξάνδρειο.

Αγνοούν φυσικά ότι από την στιγμή που είναι η Θεσσαλονίκη στο επίπεδο 4, κλείνουν τα κλειστά γυμναστήρια. Επίσης, προφανώς τους βολεύει να μείνει απροπόνητος ο αντίπαλος τους, λόγω του ασαφούς πρωτοκόλλου. Την ίδια ώρα αυτό δεν προβλέπεται βάσει κανονισμού, την ώρα που στον Ηρακλή εκτιμούν ότι λόγω έκτακτης ανάγκης, η Επιτροπή Πρωταθλήματος μπορεί να επικυρώσει τέτοια απόφαση.

Μάλιστα, στον Ηρακλή εκτιμούν ότι ανεξαρτήτως των ειδικών συνθηκών που επικρατούν λόγω COVID 19, δεν υπάρχει λόγος αναβολής του αγώνα όταν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις! Τρία πουλάκια, δηλαδή…

To Top