ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Θέος μιλάει στο PRESSARIS για τη μοναδική εμπειρία: Προπονητής σε Κ20 και 17 σε ένα Σαββατοκύριακο!

Μπορεί τον τελευταίο καιρό ο Τάσος Θέος να τρέχει και να μη φτάνει από την πληθώρα ευθυνών και υποχρεώσεων που έχει αναλάβει, ως συνέπεια της τοποθέτησης του Νίκου Πασιαλή στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, ωστόσο τίποτα δεν δείχνει να στέκεται εμπόδιο στα πλάνα του, ούτε καν τα χιλιόμετρα!

Ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του Άρη, αναμένεται το προσεχές σαββατοκύριακο να ταξιδέψει από τη μία μεριά της Ελλάδας στην άλλη, καθώς το Σάββατο πρόκειται να δώσει το “παρών” στη Λεωφόρο εναντίον του Παναθηναϊκού όντας στο τιμόνι της Κ-20 (12.00), ενώ την Κυριακή θα βρεθεί στα Πηγάδια της Ξάνθης για να κοουτσάρει την Κ-17 στην αναμέτρηση εναντίον της τοπικής ομάδας (14.00).

Ο Θέος, μιλώντας στο PRESSARIS,  σχολίασε με αρκετό χιούμορ το διπλό αυτό ρόλο που έχει κληθεί να φέρει εις πέρας, όντας παράλληλα αρκετά αισιόδοξος για αμφότερες τις ομάδες.

“Είναι αλήθεια πως τρέχουμε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες με τις προπονήσεις και των δύο τμημάτων υποδομής. Δεν γνωρίζω πόσο διάστημα θα συνεχιστεί όλο αυτό, αλλά ελπίζω μέσα στο μήνα να έχουμε κάποια εξέλιξη.

Ευτυχώς έχουμε ένα πολύ καλό τιμ συνεργατών, το οποίο με βοηθάει αρκετά στην προσπάθειά μου αυτή. Αυτοί είναι οι δύο γυμναστές ο Γιώργος Καδόπουλος της Κ-20 και ο Νίκος Κολοκυθάς της Κ-17, ο γυμναστής τερματοφυλάκων Αντώνης Λεπιτσάς, αλλά και ο υπεύθυνος ακαδημιών Γιώργος Καδόπουλος” ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός.

“Αυτό στο οποίο αποσκοπούμε είναι να πραγματοποιούνται σωστά οι προπονήσεις και να μην προκύψει κανένα πρόβλημα. Υπάρχει μεγάλη πίεση, αλλά το γεγονός ότι οι προπονήσεις γίνονται την ίδια ώρα σε διπλανά γήπεδα είναι κάτι που παίζει θετικό ρόλο, όπως επίσης και το ότι πολλά από τα παιδιά της Κ-20 τα γνωρίζω μια και έχω δουλέψει μαζί τους τα προηγούμενα χρόνια”.

Τέλος, ο προπονητής των “κίτρινων” δεν θα μπορούσε να μη σταθεί και στα “παιδιά” του, αλλά και στα παιχνίδια που έρχονται, τα οποία όπως επεσήμανε δεν του προξενούν ιδιαίτερο άγχος.”Γνωρίζω αρκετά καλά την Κ-20, όπως γνωρίζω και τα παιδιά της Κ-17. Και οι δύο ομάδες έχουν ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε τη δεδομένη στιγμή είναι να συνεχίσουμε να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο στις αναμετρήσεις που έρχονται, αρχής γενομένης από αυτές του σαββατοκύριακου, και να βελτιωθούμε όσο μπορούμε δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις προπονήσεις.

Τα παιδιά πρέπει να προσαρμόζονται στις εκάστοτε συνθήκες και να αποκομίζουν συνεχώς εμπειρίες ώστε να είναι απόλυτα έτοιμα για να στελεχώσουν αργότερα την πρώτη ομάδα”.

To Top