Ο Θίοντορ έφυγε από τη Μπεσίκτας για χάρη της Ούνικς Καζάν

Από την Κωνσταντινούπολη στο Καζάν μετακομίζει ο Τζόρνταν Θίοντορ, που άφησε τη Μπεσίκτας για να παίξει στην Ούνικς του Δημήτρη Πρίφτη.

Έτοιμος για μια νέα πρόκληση είναι ο Τζόρνταν Θίοντορ, που αποχώρησε από τη Μπεσίκτας για να μετακομίσει στη Ρωσία και την Ούνικς Καζάν. Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ που έπαιξε πέρυσι στην ΑΕΚ θα προστεθεί σε μια αρκετά ταλαντούχα περιφερειακή γραμμή, στην οποία υπάρχουν οι Έρικ ΜακΚόλουμ, Τζαμάρ Σμιθ, Βαγγέλης Μάντζαρης, Πάβελ Σεργκέεφ, για να προσφέρει λύσεις με την εμπειρία του, με το σκοράρισμα και τη δημιουργία του.

Ο Θίοντορ έχει έχει παίξει κατά σειρά στο Πάτερσον Καθόλικ, το Σίτον Χολ, την Αντάλια, τη Μετς ντε Γκουαϊνάμπο, την Ουρακάνες δεν Ατλάντικο, τη Μπερσίν, τη Μπουργκ, τη Φρανκφούρτη, τη Μπάνβιτ, την Αρμάνι Μιλάνο, την ΑΕΚ και τη Μπεσίκτας. Εχει κατακτήσει ένα διηπειρωτικό με την ΑΕΚ, ήταν MVP της διοργάνωσης, έχει αναδειχθεί MVP του Basketball Champions League και πρωταθλητής του FIBA Europe Cup το 2016, ενώ έχει τίτλους στην Ιταλία και την Ισπανία.

Την είδηση αποκάλυψε ο Ισπανός δημοσιογράφος Τσεμά ντε Λούκας.

To Top