ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θανάσης είναι υπεράνθρωπος – Φέτος είναι η χρονιά του Άρη”

O φίλος του Άρη, Κίμωνας Δήμου, ο οποίος ήταν αυτός που αγόρασε το αμαξίδιο με το οποίο παρέλασε στην τελετή έναρξης των παραολυμπιακών αγώνων ένας άλλος αρειανός, ο Θανάσης Κωνσταντινίδης, μίλησε για την συγκινητική στιγμή, τον ήρωα της καθημερινής ζωής, αλλά και τους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για τον λόγο που το έκανε:

“Άκουσα το πρόβλημα που υπήρχε εδώ στην εκπομπή και απλά το έκανα. Δεν είχα σκοπό την προβολή, σκοπός μου ήταν να λυθεί το πρόβλημα για έναν συνάνθρωπό μου, πόσο μάλλον για έναν Αρειανό, ένιωσα πως είναι υποχρέωσή μου.”

Για τη συνάντησή του με τον Θανάση:

“Συναντηθήκαμε μόνο για μια ώρα, είναι υπέροχος άνθρωπος. Μιλήσαμε για Άρη αλλά όχι πολύ, ήταν τέλη Ιουλίου και δεν μπορούσαμε να πούμε για τη μαγική εικόνα που είδαμε τελευταία, θελει να έρθει πολύ στο γήπεδο.”

Για το αν θα μπορούσε να γίνει μια εκδήλωση για τον Θανάση:

“Ο Άρης έχει ένα κακό συνήθειο, να μην προβάλλει τους ανθρώπους του, κάτι που πρέπει να αλλάξει πόσο μάλλον για υπερανθρώπους όπως ο Θανάσης.”

Για την παρέλαση του Θανάση στο Τόκυο:

“Ηταν μια πολύ συγκινητική στιγμή για εμένα, ένιωθα λες και ήμουν εγώ εκεί πραγματικά ήμουν συγκινημένος.”

Τέλος για το πως βλεπει τον Άρη τη νέα χρονιά:

“Και ο προπονητής αλλά και ο πρόεδρος έχουν κάνει τρομερή δουλειά και αυτό φαίνεται από πέρυσι. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα και φαίνεται. Φέτος είναι η χρονιά μας και για αυτό έπαιξα και στο στοίχημα να το πάρουμε.”

To Top