ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο θετικός απόηχος ενός ξεχωριστού φιλικού…

 

Η πρωτοβουλία το φιλικού παλαιμάχων Άρη -ΑΕΛ στηρίχθηκε κι αυτή τη φορά από τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή των ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας κ. Λεωνίδα Μπακούρα και στόχος ήταν η οικονομική ενίσχυση, της Μυρτώς και της Ασπασίας, των δύο νέων κοριτσιών που έπεσαν θύματα κακοποίησης και είναι καθηλωμένες σε αναπηρικό αμαξίδιο. Παρούσες οι ίδιες στο ματς συγκίνησαν με την παρουσία τους, καθώς μέσω των συγγενών τους απηύθυναν θερμές ευχαριστίες στους διοργανωτές του αγώνα.

Ενός αγώνα που πέρα από τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα πέρασε το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο ενώνει και προσφέρει ξεχωριστές στιγμές όταν συνδυάζει τον καλό σκοπό με τη νοσταλγική διάθεση.

Νίκος Χρηστίδης, Άγγελος Σπυρίδων, Ντίνος Κούης, Γιάννης Βένος, Κώστας Δράμπης και πολλές ακόμη «δόξες» των κιτρινόμαυρων του βορρά από τη μία…Τάκης Παραφέστας, Κώστας Κολομητρούσης, Θεολόγης Παπαδόπουλος, Γιώργος Πλίτσης, Θόδωρος Βουτιρίτσας, Ηλίας Σελιώνης και πολλά ακόμη αστέρια των «βυσσινί» της ΑΕΛ από την άλλη…Και μαζί τους ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, που έπαιξε στα χαφ, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός φουλ επίθεση κι ο Λεωνίδας Μπακούρας που είχε την πρωτοβουλία διεξαγωγής του αγώνα κι αγωνίστηκε ένα ημίχρονο με τον Άρη κι ένα με την ΑΕΛ…

Τελικό σκορ 2 -2, αποτέλεσμα δίκαιο. Προηγήθηκε ο Άρης με δύο γκολ του Χατζόγλου και ισοφάρισε η ΑΕΛ με δύο γκολ του Βασιλείου στο β’ ημίχρονο.

Στο περιθώριο του αγώνα η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και η ΕΠΑ Θεσσαλίας απένειμαν πλακέτες  και προσέφεραν ανθοδέσμες στις δύο κοπέλες. Πλακέτες δόθηκαν από την ΕΠΑ και στις δύο ομάδες.

Σε ομιλίες του ο γενικός διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας κ. Ρέγκολα όπως και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής κ. Μπακούρας τόνισαν πως στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  πρέπει να προσφέρεται από όλους βοήθεια σε συνανθρώπους μας που δίνουν τον αγώνα της ζωής.

Επίσης και ο Σύνδεσμος Προπονητών Λάρισας με την ΕΠΣΛ τίμησαν τα κορίτσια, πλακέτα δε, απένειμαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ στο σωματείο SAVE  Μ.Ο.Ρ.Α.Σ.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ βράβευσαν παράλληλα την κόρη του πρώην άσσου των «βυσσινί» Γιάννη Αλεξούλη, Λίλη για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 και για την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του στίβου, στο Άμστερνταμ και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Χάλκης Μιλτιάδη Κόκκαλη, για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

To Top