ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Θόδωρος Καρυπίδης παίρνει πάνω του την υπόθεση Καμαρά μετά την “εντολή” Πάρντιου

Στις 23 Δεκεμβρίου το PRESSARIS σας αποκάλυψε πως ο Άρης θα κινηθεί από τώρα για την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά με αγορά και όχι με δανεισμό.

Λίγα 24άωρα αργότερα ο Άλαν Πάρντιου έρχεται μέσω της συνέντευξής του να επιβεβαιώσει λέγοντας πως έχει δώσει “εντολή” στον Θόδωρο Καρυπίδη να τον φέρει και πάλι στη Θεσσαλονίκη και να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Εφόσον γίνει η προσθήκη του Μαυριτανού τότε ο Άρης θα έχει λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται στο πλάι του Γκρέι.

“Είχα πει στον πρόεδρο όταν τον θέλω αλλά είχε κάποιες ενστάσεις στην αρχή . Επέμενα όμως και το θέμα το χειρίζεται αυτός πλέον. Τον θέλω γιατί είναι ένας ποιοτικός παίκτης με τρομερή ενέργεια που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ . Ξέρει την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα κι μπορεί να μπει αμέσως να βοηθήσει την ομάδα . Έχει στοιχεία που μας λείπουν και χρειαζόμαστε. Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα τον Ιανουάριο που συν τοις άλλοις ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για να βρεις παίκτες που θέλεις”.

Οι συζητήσεις μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού συνεχίζονται μέχρι να βρεθεί η “χρυσή τομή”. Ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται να φέρει τον Καμαρά στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Άλλωστε ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τους Πειραιώτες.

To Top