Ο Ιγκουαΐν στη Μίλαν, επιστροφή Μπονούτσι στη Γιουβέντους!

Μίλαν και Γιουβέντους έδωσαν τα χέρια σε μια ανταλλαγή τριών παικτών μετά από πολυήμερες συζητήσεις που κατέληξαν σε μια μεγάλη συμφωνία.

Μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ήταν περιττός στην Γιουβέντους. Ο Αργεντινός αλλάζει στέγη και πάει στο Μιλάνο για να καλύψει την τρύπα που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στην θέση του σέντερ-φορ. Η Μίλαν θα δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ για τον μονοετή δανεισμό του Αργεντινού κι άλλα 35 το ερχόμενο καλοκαίρι για να εξασκήσει την υποχρεωτική οψιόν του «Πιπίτα».

Την ίδια ώρα, ο άσωτος υιός της «Μεγάλης Κυρίας» Λεάντρο Μπονούτσι επιστρέφει στο Τορίνο! Μετά από μία απογοητευτική σεζόν στους «ροσονέρι», ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός παίρνει ξανά τον δρόμο για την Γιουβέντους, ενώ την αντίθετη διαδρομή προς το Μιλάνο θα κάνει ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός Ματία Καλδάρα.

Η συμφωνία είναι πια οριστική και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο ομάδες, που κάθε μία καλύπτει τα δικά της κενά και βγαίνει κερδισμένη με τον δικό της τρόπο από αυτή τη συμφωνία μαμούθ.

To Top