ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ιδιαίτερος ρόλος του Καντιμοίρη και οι σκέψεις του για το μέλλον…

Ο φετινός Άρης κατάφερε παρά τις δύσκολες στιγμές, με τα σκαμπανεβάσματα και τα άσχημα αποτελέσματα, να διατηρήσει μία ισορροπία και ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, κάτι που βοήθησε σημαντικά στην μετέπειτα αντεπίθεσή του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές εντός της ομάδας, είχαν από την αρχή έναν ιδιαίτερο ρόλο. Ως πιο έμπειροι να βοηθήσουν τους υπόλοιπους, ώστε να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις και να διατηρηθούν ψύχραιμοι στα… δύσκολα.

Ένας εξ΄αυτών, είναι ο Γιώργος Καντιμοίρης, ο μεγαλύτερος σε ηλικία και ο πλέον έμπειρος του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ τη φετινή σεζόν. Tα σχεδόν 200 παιχνίδια στην καριέρα του σε Σούπερ Λιγκ, Κύπελλο Ελλάδας και Φούτμπολ Λιγκ, το επιβεβαιώνουν.

Η συμβολή του 36χρονου γκολκίπερ, στην φετινή παρουσία των Χουλιάν Κουέστα κατά κύριο λόγο και Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου πολύ σημαντική.Τους βοήθησε με την εμπειρία του, ώστε να διατηρούν σε καλά επίπεδα την ψυχολογία τους, κυρίως στις δύσκολες στιγμές.

Το μέλλον του Γιώργου Καντιμοίρη παρά τα όσα είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Το συμβόλαιό του με τον Άρη ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια συζήτηση για το αν θα παραμείνει. Και κυρίως ακόμα καμία απόφαση από τον ίδιο για το αν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση ή όχι. Το προσεχές διάστημα, αναμένεται να πάρει και ο ίδιος τις τελικές του αποφάσεις.

 

To Top