Ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς ενδιαφέρεται για την αγορά της Ιντερ

Οι διαδικασίες τρέχουν για την πώληση της Ιντερ και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ένα από τα πιθανά σενάρια είναι η αγορά της από τον ιδιοκτήτη των Μιλγουόκι Μπακς.
Τους προηγούμενους μήνες υπήρξαν σοβαρά δημοσιεύματα για το μέλλον των Nerazzurri, τα οποία έλεγαν ότι ο Κολοσσός, η Goldman Sachs, έχει αναλάβει να βρει αγοραστή για τον σύλλογο. Το επόμενο διάστημα βγήκε ότι και η Raine Group, η τράπεζα που βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί η πώληση της Τσέλσι, κινείται επίσης για την Ιντερ. Ολα αυτά, δεν είναι απλά σενάρια πλέον, είναι επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ από τους Financial Times.

Οπως προκύπτει, αυτό που θα προτιμούσε ο πρόεδρος, Στίβεν Ζιάνγκ, θα ήταν να πουλήσει μέρος των μετοχών και όχι όλο το πακέτο. Να έχει δηλαδή έναν «συμπαίκτη» για τη συνέχεια και να μην παραχωρήσει τον πλήρη έλεγχο. Σε κάθε περίπτωση, είτε υπάρξει πώληση σε πρόσωπο είτε σε fund από την Αμερική, θα υπάρξει υπάρξει αλλαγή σελίδας στο Giuseppe Meazza. Και όπως είναι εύκολα κατανοητό, αυτό δεν συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά μιλάμε για μια διαδικασία που θα κρατήσει πολλούς μήνες.

Ο ιταλικός Τύπος έδωσε συνέχεια στα όσα γράφτηκαν, προσπαθώντας να δώσει λίγο φως όσον αφορά το τι μπορεί να συμβεί. Και όπως αναφέρεται, ενδιαφέρον έχει δείξει ο Μαρκ Λάρσι, επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς. Funds από τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι επίσης στο κόλπο, ενώ γράφτηκε ότι μέσα είναι και ο Ερνέστο Μπερταρέλι, ο έχων ιταλικές ρίζες, πιο πλούσιος άνθρωπος της Ελβετίας.

To Top