Ο Ιμπραΐμοβιτς βασικός υποψήφιος για τον πάγκο σε περίπτωση απόλυσης του Πιόλι

Η Μίλαν άρχισε δυνατά τη φετινή σεζόν παλεύοντας με την Ίντερ για την κορυφή της Serie A όμως στο τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, γεγονός που την έχει απομακρύνει από την κορυφή.

Τελευταίο “ατόπημα” ήταν η αποτυχία της στο Μπέργκαμο, με την ήττα από την Αταλάντα με 3-2 που ήρθε με γκολ στο 95ο λεπτό, με τους ροσονέρι να βρίσκονται πλέον στο -9 από την πρωτοπόρο και συμπολίτισσα Ίντερ αλλά και στο -7 από την δεύτερη της βαθμολογίας Γιουβέντους.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις άσχημες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει βαριά την ατμόσφαιρα για τον Στέφανο Πιόλι και το επικείμενο εκτός έδρας ματς με την Νιούκαστλ για το φινάλε της φάσης των ομίλων του Champions League έχει πάρει το χαρακτήρα τελικού για την ομάδα και… επιβίωσης για τον προπονητή.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της “La Repubblica”, σε περίπτωση που έρθει η ήττα στην Αγγλία, το επικρατέστερο σενάριο είναι να υπάρξει αλλαγή προπονητή, με τους διοικούντες τον σύλλογο να έχουν σκεφτεί ως λύση για διάδοχη κατάσταση το δίδυμο Ιμπραΐμοβιτς-Αμπάτε.

Ο Σουηδός παλαίμαχος φορ, ο οποίος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του στο φινάλε της περασμένης σεζόν προοριζόταν για σύμβουλος της διοίκησης, όμως οι άνθρωποι της Μίλαν τον βλέπουν πλέον ως μία καλή λύση για να αποτελέσει κομμάτι ενός διδύμου υπηρεσιακών προπονητών, δίπλα στον Ινιάτσιο Αμπάτε που τα πηγαίνει εξαιρετικά ως προπονητής στην ομάδα Νέων του συλλόγου (Primavera).

Οι δύο άνδρες δεν είναι μάλιστα άγνωστοι μεταξύ τους αφού ήταν συμπαίκτες στην Μίλαν κατά την πρώτη θητεία του “Ίμπρα” στους Μιλανέζους, ενώ διατηρούν έκτοτε μία στενή φιλία εκτός γηπέδου.

To Top