ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ινδός Αρειανός εξομολογείται: “Υπερήφανος για την ιστορία της ομάδας, βάφτισα τον γιο μου Άρη!”

O Ινδός φίλαθλος του Άρη, Σινκ Κούλβις  ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και είναι εδώ και χρόνια κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας μίλησε στα ερτζιανά της πόλης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για το πόσα χρόνια είναι στην Θεσσαλονίκη:

Είμαι 28 χρόνια στην Θεσσαλονίκη.

-Για το τι σημαίνει Άρης:

Όταν ήρθα στην αρχή στη Θεσσαλονίκη ήμουν στην Ξυλούπολη και έξι χρόνια δούλευα εκεί. Το αφεντικό μου ήταν Π.Α.Ο.Κ και έβλεπαν ματς στο μπάσκετ. Από μικρό παιδί το αγαπημένο μου χρώμα είναι το κίτρινο μαύρο. Σιγά σιγά έμαθα την ιστορία του Άρη και άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο. Κάθε χρόνο εδώ και 20 χρόνια αγοράζω διαρκείας. Αγαπάω το μπάσκετ έχω τρέλα. Μετά την ιστορία του έγινα Άρης, όταν κατάλαβα τι σημαίνει. Έβλεπα την ομάδα του Γκάλη και του Γιαννάκη και ένιωθα περηφάνια. Πήγα και στο All Star Game.

-Για τον γιο του:

Τον γιο μου τον λέω Άρη από την ομάδα. Πήγα να δηλώσω το όνομα του Άρη και του είπα από την ομάδα. Με ρώτησε αν ξέρω να διαβάζω ελληνικά.

-Για τους Άγγλους φίλους του και την επίσκεψη στο μουσείο του Άρη:

Τους είπα ότι θέλω να δω το μουσείο του Άρη και μου είπαν ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού. Τους είπα ότι εκείνη την στιγμή ήμασταν εκεί και συναντήθηκα και με τον προπονητή. Χάρηκαν πολύ που μιλήσαμε και με ρώτησαν από που είμαι. Πήγα πριν έξι μήνες στην Ινδία.

-Για το αν θα έρθει ο γιος του στον Άρη όταν μεγαλώσει:

Ο πρώτος μου στόχος είναι να έρθει ο γιος μου στον Άρη να παίξει μπάσκετ όταν μεγαλώσει.

-Για το αν στην Ινδία έχουν μπάσκετ:

Η Ινδία δεν έχει σχέση με το μπάσκετ. Εκεί έχουν μόνο το κρίκετ. Όταν ήταν οι Άγγλοι εκεί το καθιέρωσαν. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το άθλημα.

-Για τον λόγο που είναι Άρης:

Με ρωτάνε γιατί είμαι Άρης και τους απαντάω ότι και ο Βούδας έχει κίτρινη στολή καθώς είμαι βουδιστής.

To Top