ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ιντέγε «έπιασε» τον Κόκε στα γκολ!

Με το γκολ που πέτυχε ο Μπράουν Ιντέγε στη Λαμία έφτασε τα 7 φέτος με τον Άρη και τα 30 συνολικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας έτσι μεταξύ άλλων τον Σέρχιο Κόκε!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Δείτε τι αναφέρει για τους αριθμούς της 25ης αγωνιστικής η Super League:

«Ας δούμε ενδιαφέροντες αριθμούς, που προκύπτουν από την 25η αγωνιστική…

400.. αγώνες στην επαγγελματική του καριέρα σε συλλογικό επίπεδο έφτασε ο Αλέξης Μιχαήλ της ΑΕΛ. Έχει 17 με τη Λαμία, 22 με τον Πανσερραϊκό και 23 με τη ΑΕΛ, αλλά τη μερίδα του λέοντος, 338 αγώνες, την έχει παίξει στον ΠΑΣ.

100… συμμετοχές στη Super League έφτασε ο Δημήτρης Λημνιός. Οι 66 είναι με τον ΠΑΟΚ, ενώ είχαν προηγηθεί και 34 με τον Ατρόμητο. Σε αυτά τα παιχνίδια έχει έξι γκολ, επτά ασίστ και έχει κερδίσει τρία πέναλτι.

100… παθητικά γκολ έφτασε στην κατηγορία η Λαμία, με αυτό που δέχτηκε από τον Λάρσον του Άρη. Σε 85 αγώνες έχει δεχτεί τώρα 101 και έχει πετύχει 67.

100… γκολ παθητικό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έφτασε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Έχει δεχτεί 79 στο πρωτάθλημα και 21 στο Κύπελλο Ελλάδας.

54… συμμετοχές με τη φανέλα της Λαμίας στη Super League έφτασε ο Ντανιέλ Αντέτζο και έφτασε στην πρώτη θέση τον σχετικό πίνακα τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο. Ακολουθούν με 50 Βάντερσον και Δημούτσος.

30… γκολ στη Super League έφτασε ο Μπράουν Ιντέγε, φτάνοντας σε αριθμό τα γκολ που έχουν ξένοι παίκτες όπως ο Σέρχιο Κόκε, ο Χόκαν Σάντμπεργκ και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

6… ήταν τα παιχνίδια του Ατρομήτου, που δεν πέτυχε γκολ, ρεκόρ στην ιστορία του στην κατηγορία. Χρειάστηκε να περάσουν 50 μέρες για να σκοράρει και πάλι».

To Top