ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ιντέγε αποκαλύπτει πως ένας… μάνατζερ του στέρησε το Μουντιάλ του 2014!

Ο Μπράουν Ιντέγε δίνει την μία μετά την άλλη τις συνεντεύξεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του, αποκαλύπτοντας αυτή τη φορά τους λόγους που δεν έπαιξε στο Μουντιάλ του 2014, ενώ ήταν βασικός στέλεχος της Εθνικής Νιγηρίας.

Ο αποκλεισμός του από την αποστολή, δημιούργησε τεράστια έκπληξη, καθώς έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2013, το οποίο κέρδισε η Νιγηρία με τον ίδιο να παίζει και στα έξι ματς της διοργάνωσης και μάλιστα 90λεπτο στον τελικό, αλλά και στο Confederation Cup που έγινε στην Βραζιλία.

Φημολογήθηκε έντονα πως εκείνη την περίοδο λόγω κάποιων τραυματισμών δεν ήταν σε καλή φόρμα, με τον ίδιο όμως να το διαψεύδει κατηγορηματικά στο brila.net, αποκαλύπτοντας τι ακριβώς είχε γίνει, σύμφωνα με όσα μπορεί να γνωρίζει ο ίδιος:

“Είχα ενημερωθεί για μία φήμη ότι ο τότε μάνατζέρ μου, είχε ζητήσει από τον προπονητή (Stephen Keshi) να με αφήσει εκτός ομάδας. Κι αυτό γιατί τον είχα απολύσει διότι προσπαθούσε να με εμποδίσει από να πάρω μεταγραφή στην Γουέστ Μπρομ. Τον έδιωξα και προσέλαβα έναν Άγγλο που με βοήθησε να ολοκληρώσω την μεταγραφή μεταγραφή. Όμως ο πρώην μάνατζερ θύμωσε κι έκανε όσα έγιναν με την Εθνική ομάδα. Στεναχωρήθηκα που δεν πήγα στο Μουντιάλ, αλλά μόλις υπέγραψα στην Γουέστ Μπρομ ένιωσα ανακούφιση και άφησα πίσω μου το χαμένο Μουντιάλ”.

To Top