ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ιντέγε για τον κολλητό του Ιγκάλο: “Μην σκέφτεσαι τα χρήματα, μείνε στην Γιουνάιτεντ”

Είναι γνωστές οι φιλικές σχέσεις του Μπράουν Ιντέγε με τον Όντιον Ιγκάλο από την κοινή τους παρουσία στο ποδόσφαιρο της Νιγηρίας και στην Εθνική.

Ο επιθετικός του Άρη συμβουλεύει με δηλώσεις του τον Ιγκάλο να αποφύγει μια κίνηση για να επιστρέψει πίσω στην κινεζική ομάδα Super League Σανγκάη Σένχουα και να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου είναι δανεικός. Ο Ιγκάλο έχει εντυπωσιάσει από την ένταξή του από τον Ιανουάριο κι έπειτα στη Γιουνάιτεντ, έχοντας σημειώσει τέσσερα γκολ σε οκτώ παιχνίδια, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να υπογραμμίζει ότι θα χρειαστεί τις υπηρεσίες του παίκτη στο Ολντ Τράφορντ και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχει νέα προσφορά στον Νιγηριανό από την ομάδα της Κίνας για 400.000 £… Κι εδώ “κολλάει” ο Ιντέγε, ο οποίος μιλώντας το brila.net συμβουλεύει τώρα τον συμπατριώτη του να συνεχίσει να γράφει την καλή του ιστορία με την Γιουνάιτεντ και να απορρίπτει την επιστροφή στο κινεζικό πρωτάθλημα, επαναλαμβάνοντας αυτό που είχε πει και για τον ίδιο πριν μερικές μέρες: δεν βάζει τα χρήματα πιο ψηλά από όλα.

«Νομίζω ότι ο Ιγκάλο πρέπει να μείνει και νομίζω ότι είναι χαρούμενος στην Αγγλία. Μερικές φορές φτάνει ένα σημείο στην καριέρα του παίκτη που δεν πρέπει να σκέφτεται μόνο για τα χρήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο brila.net.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όταν έσκασε η «βόμβα» της απόκτησης του Όντιον Ιγκάλο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως δανεικός από την Σανγκάη Σένχουα, το κινητό τηλέφωνο του Νιγηριανού επιθετικού κατακλύστηκε από κλήσεις και μηνύματα για συγχαρητήρια. Ένα από αυτά, αναμφίβολα, προέρχονταν από τον παλιό συμμαθητή, αδελφικό του φίλο και συνάδελφο, επιθετικό του Άρη, Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος έβλεπε το παιδικό όνειρο του Όντιον να γίνεται πραγματικότητα.

 

To Top