ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ιούνιος της αναμονής, της αγωνίας για το ban, αλλά και της εγρήγορσης για την ενίσχυση

Ο Ιούνιος που έρχεται άμεσα είναι ένας μήνας που όχι άδικα χαρακτηρίστηκε της αναμονής, της αγωνίας για το ban, αλλά και της εγρήγορσης για την ενίσχυση.

Ένας μήνας όπου θα ξεκαθαρίσουν όλα σχετικά με το πώς θα κινηθεί ο Άρης στην “επόμενη μέρα”, μια και περιμένει να κλείσει η “ομηρία” με την τιμωρία και να πραγματοποιήσει μεταγραφές η κιτρινόμαυρη ομάδα.

Όλοι θα ήθελαν να είχε ξεκαθαρίσει ήδη και μάλιστα ευνοϊκά για τον Άρη το θέμα, όμως εκ των πραγμάτων βρίσκονται σε αυτήν την περίεργη κατάσταση. Όπως έχουμε επισημάνει πρόσφατα, αυτήν τη στιγμή πάντως, υπάρχει σε εξέλιξη μια προεργασία για μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα στην νέα σεζόν, εφόσον φυσικά καταγραφεί κι επίσημα η ευχάριστη είδηση της απαλλαγής τιμωρίας για την άδικη υπόθεση Ντουρμισάι, από τις τεράστιες παραλείψεις της ΕΠΟ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι μπροστά σε μια δύσκολη συγκυρία, όχι μόνο για την υπόθεση Ντουρμισάι, αλλά και μετά το… φιρμάνι για τον Οριόλ. Η επόμενη μέρα μονόδρομος, μια και οφείλει να κάνει την προσπάθεια ώστε να βρει λύσεις. Η απόφαση που πήρε είναι ξεκάθαρη: υπάρχει η θέληση να μην “πειράξει” το αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν. Κατέληξε μιλώντας και με τους συνεργάτες στην ανάγκη να διατηρηθεί μια ομάδα ισχυρή και ανταγωνιστική και οι όποιες επιπλέον θυσίες σε οικονομικό επίπεδο να μην επηρεάσουν το αγωνιστικό κομμάτι.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, οι άνθρωποι του Άρη κάνουν τις κινήσεις του, αναζητούν και έχουν εντοπίσει παίκτες, οι οποίοι με την προϋπόθεση ότι θα δικαιωθεί ο σύλλογος θα βρεθούν στον… προθάλαμο του Κλεάνθης Βικελίδης. Πάντα όμως γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να περιμένουν, στον πιο περίεργο ίσως Ιούνιο των τελευταίων χρόνων.

To Top