ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ιτούρμπε δυναμώνει τη μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη

Την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη ο Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Άρη. Ο 28χρονος Παραγουανός εξτρέμ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι του συνολικού ποσού των 2 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Η μεταγραφή του Ιτούρμπε δουλευόταν από τη διοίκηση του Άρη εδώ και μία εβδομάδα μέχρι να βρεθεί η “χρυσή τομή”. Ο πρώην παίκτης της Πούμας που έμεινε ελεύθερος και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του – είχε προτίμηση να συνεχίσει στην Ευρώπη – τελικά έφτασε σε deal με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος ανεβάζει ψηλά τον πήχη για τον φετινό Άρη.

Η έλευση Ιτούρμπε δυναμώνει τη μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη που αυτή τη στιγμή έχει τους Μπρούνο, Μαντσίνι, Γκάμα, Γκαρσία, Μπερτόγλιο στα χαφ και τους Μήτρογλου και Μάνο στην επίθεση. Δεν αποκλείεται ο έμπειρος εξτρέμ να βρεθεί και στα επίσημα του “Κλεάνθης Βικελίδης” για τη ρεβάνς με την Αστάνα την Πέμπτη για να πάρει μία γεύση τόσο της νέας του ομάδας όσο και του κόσμου της.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης πήρε την απόφαση να αυξήσει το μπάτζετ κατά 3 εκατ. ευρώ με την απόκτηση του 28χρονου Παραγουανού, ενώ αυτό το νούμερο θα ανέβει κι άλλο, καθώς ακόμα δεν έχει κλείσει το… παράθυρο μεταγραφών. Οι κίτρινοι κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ μετά από αυτή του Φαμπιάνο, αλλά και ενός επιθετικού που θα κάνει αίσθηση!

To Top