ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ιωάννου που πλησιάζει στον Άρη και το… μόνιμο ερωτηματικό με την αριστερή πλευρά της άμυνας

Ούτε και φέτος το καλοκαίρι δεν κατάφερε ο Άρης να δώσει οριστική λύση στο μόνιμο πρόβλημα που υφίσταται στην αριστερή πλευρά της άμυνας του…

Είτε θα υπάρχει μόνο μία επιλογή και καμία άλλη, όπως πέρσι με τον Μιχάι Κόρχουτ με αποτέλεσμα να παίζει συνεχώς δίχως σταματημό, είτε παίκτες δεν θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις, όπως έγινε με τον Άλεξ Μενέντεθ.

Τελευταίος χρονικά, ο Κριστιάν Γκάνεα, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Άρη και προοριζόταν για βασικός και αναντικατάστατος, όμως εδώ και αρκετό καιρό αγωνίζεται στην θέση αυτή, με ανάποδο πόδι, ο Εμάνουελ Σάκιτς, του οποίου η φυσική θέση είναι στα δεξιά της άμυνας. Ο Ρουμάνος αντιμετώπισε ουκ ολίγα προβλήματα αμυντικά, καθώς δεν είναι το δυνατό του “χαρτί”, κάτι που γνώριζαν στον Άρη το καλοκαίρι πριν τον αποκτήσουν. Στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ, υπάρχουν και οι νεαροί Μαρτίνης-Σενγκέργκης, που ακόμα δεν είναι έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της θέσης.

Πλέον, οι “κιτρινόμαυροι” είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Νικόλα Ιωάννου, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Νότιγχαμ Φόρεστ τις επόμενες μέρες. Ο Κύπριος μπακ, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και μένει να φανεί πότε θα λυθεί το συμβόλαιό του με τους Άγγλους, στους οποίους πήρε μεταγραφή από το ΑΠΟΕΛ, πέρσι το καλοκαίρι.

 

 

 

To Top