Ο Ιόβτσεφ για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και τους στόχους του με τον Άρη

Η συμφωνία με τον πολύπειρο προπονητή, Δημήτρη Ιόβτσεφ, έχει ανοίξει νέους ορίζοντες για τα αναπτυξιακά τμήματα του γυναικείου βόλεϊ του Άρη, αφού ο Βούλγαρος με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει, έρχεται για να οδηγήσει τις «κίτρινες» σε… μονοπάτια επιτυχιών.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο εν λόγω, μετά το «διαζύγιό» του με τον Φιλαθλητικό, είχε στα χέρια του περισσότερες από δέκα προτάσεις από ομάδες, οι οποίες ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά ο Άρης με κίνηση-ματ τον έκανε «δικό» του.

Ο Δημήτρης Ιόβτσεφ θα προπονεί τις νεάνιδες,τις κορασίδες και τις παγκορασίδες, ενώ θα είναι και ο συνεργάτης του υπεύθυνου ακαδημιών, ο οποίος θα ανακοινωθεί τις προσεχείς μέρες.

Ο ίδιος μίλησε στο PRESSARIS για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, για τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι», αλλά και για τους στόχους με τη νέα του ομάδα:

«Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση με τους ανθρώπους του Άρη. Μετά τη λύση της συνεργασίας μου με τον Φιλαθλητικό, οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν κίνηση-ματ, κάνοντάς μου αυτήν την πρόταση συνεργασίας και έτσι δώσαμε τα χέρια», τονίζει ο Βούλγαρος προπονητής, που βρίσκεται μια 20ετία στην Ελλάδα, για να εξηγήσει:

«Η πρόταση του Άρη περιελάμβανε συγκεκριμένα αγωνιστικά πράγματα, τα οποία με βρήκαν απόλυτα σύμφωνο και μένα» και να σταθεί στην παρουσία των κ.κ. Ρεντζεπέρη, Γιαννάκη, λέγοντας πως:

«Είναι άνθρωποι που ό,τι υπόσχονται, το υλοποιούν. Είναι άνθρωποι εμπιστοσύνης. Και δεν στέκομαι μόνο στον οικονομικό τομέα. Υπάρχει αγωνιστικό πλάνο για την ομάδα και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους».

Όσο για το ποιοι είναι αυτοί οι στόχοι είχε να πει: «Καταρχήν να γίνει μία αναδιοργάνωση των αναπτυξιακών τμημάτων. Να φέρουμε πολλά παιδιά στο σύλλογο και να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να έρθουν και οι πρώτες επιτυχίες τη νέα χρονιά. Ένας Άρης μπορεί να το κάνει αυτό. Ο πήχης έχει μπει ψηλά…».

To Top