Ο Κάκος σφυρίζει το Άρης-Ξάνθη!

Ο Τάσος Κάκος από την Κέρκυρα ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα του Σαββάτου Άρης-Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Συνεργάτες του Κάκου θα είναι οι Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς). 4ος διαιτητής ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας). Παρατηρητής διαιτησίας ο Βασίλης Σκουφίτσας (Αθηνών).

Ο Κάκος σφύριξε φέτος τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Παναθηναϊκό, βγαίνοντας από το “ψυγείο” μετά το περσινό Άρης-ΑΕΚ. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν είχε δύσκολο έργο, αλλά ελέγχεται για τη φάση του τελευταίου λεπτού όταν δεν έδωσε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Τριανταφυλλόπουλου πάνω στον Αγκάνθο

Ο Κερκυραίος διαιτητής ήταν φυσικά ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο περσινό Άρης-ΑΕΚ (1-1), μια και η διαιτησία του ίδιου και των βοηθών του είχαν αλλοιώσει το τελικό αποτέλεσμα. Ο Κάκος «τελείωσε» σε εκείνο το παιχνίδι χωρίς δισταγμό τον Πουλίδο (δίκαιη η δεύτερη κίτρινη, αλλά η πρώτη;) και «καθάρισε» τον Αγκάνθο αδικαιολόγητα με δεύτερη κίτρινη, γιατί ο Ισπανός σήκωσε τη φανέλα του με σχετικό μήνυμα για τον Τσιπούρα…(κατά σύμπτωση οι δυο παίκτες δεν έπαιξαν στο επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα, ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του Κάκου).

Όπως όλοι θυμούνται, επίσης, κατοκύρωσε το γκολ-οφσάιντ στο 94′ του Πετρόπουλου με τη βοήθεια του επόπτη. Τότε είχε μπει για ένα μήνα στον «πάγο» και δεν σφύριξε, εξαιτίας της άσχημης διαιτησίας του.

To Top