«Ο Κάλβο θέλει να επιστρέψει»

Δεν τον χωράει ο τόπος (και) στην Βουλγαρία. Ο Τόνι Κάλβο φοράει τη φανέλα της Λέφσκι, αλλά θέλει να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα ξανά!

«Ο Τόνι Κάλβο θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ της κειμένου βουλγαρικής ιστοσελίδας “novini.dir.bg” η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Λέφσκι περιμένει την απόφαση του Νικολάι Κοστόφ, προκειμένου να προσπαθήσει να απαλλαγεί από τον απογοητευτικό Ισπανό. Ο Τόνι Κάλβο εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου για τρία χρόνια έπαιξε στον Άρη. Είχε μία κουβέντα με τον μάνατζερ της Λέφσκι, Γκεόργκι Ιβάνοφ, ο οποίος θα περιμένει την απόφαση του νέου προπονητή, Νικολάι Κοστόφ».

Στη συνέχεια υπογραμμίζει ότι: «Το μέλλον του Κάλβο με εμάς εξαρτάται από αυτόν και τον νέο μας προπονητή. Αν τον εγκρίνει ο Κοστόφ θα παραμείνει σ’ εμάς. Αν δεν συμβεί αυτό όμως θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να βρούμε στον Κάλβο νέα ομάδα τον Δεκέμβριο. Ο ίδιος δεν επιθυμεί να παίξει στη Λέφσκι. Το βλέπετε, μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς το απαραίτητο κίνητρο`, δήλωσε ο Ιβάνοφ».

To Top