ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Κάμινγκς είναι ο MVP της 6ης αγωνιστικής!

Ο Γουίλ Κάμινγκς ηγήθηκε της αντεπίθεσης του Άρη στην Αμαλιάδα και μαζί με τον Ντέβιν Μαρμπλ και τους υπόλοιπους παίκτες ολοκλήρωσαν μια τεράστια ανατροπή από το -22 έστω και μετά από δύο παρατάσεις. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ συγκέντρωσε 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και αναδείχθηκε MVP της 6ης αγωνιστικής.

Ο Κάμινγκς δεν ξεκίνησε καλά, αλλά ολοκλήρωσε άριστα τον αγώνα στην Αμαλιάδα. Αγωνίστηκε 33:46 και είχε 27 πόντους με 0/3 βολές 9/17 δίποντα και 3/7 τρίποντα. Επίσης, μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ, έκανε 4 κλεψίματα και 1 κόψιμο και είχε μόλις δύο λάθη.

Αυτή η εμφάνιση του έδωσε 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο παίκτη σε ομάδα που κέρδισε την 6η αγωνιστική.

Τον ακολούθησαν σε επίδοση ο Ντέβιν Μαρμπλ με 27 βαθμούς αξιολόγησης, όσους είχε και ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο Κάμινγκς τα πηγαίνει αρκετά καλά βάσει στατιστικής στο πρωτάθλημα. Έχει στους πρώτους 6 αγώνες 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ και 1,5 κλέψιμο μέσο όρο σε 25:30 συμμετοχής.

Αν βελτιώσει ακόμα περισσότερο και την… ανάγνωση του αγώνα κυρίως στο σετ παιχνίδι, τότε θα γίνει ακόμα πιο ολοκληρωμένος παίκτης.

To Top