ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Κάμπος και οι… προκλήσεις των γηπεδούχων με το τελευταίο σφύριγμα! (video)

Ίσως το πιο επεισοδιακό παιχνίδι της περσινής χρονιάς! Από το ξεκίνημα του, μέχρι και το τέλος του…

Στην τελευταία επίσκεψη του Άρη στο “Ανθή Καραγιάννη”, οι “κιτρινόμαυροι” όχι μόνο έχασαν δύο πολύ σημαντικούς για τη συνέχεια βαθμούς, αλλά αναγκάστηκαν να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς προπονητή στον πάγκο.

Ως γνωστόν, ο τότε προπονητής της ομάδας, Πάουλο Κάμπος ενημερώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Δραγάτη, δευτερόλεπτα πριν τη σέντρα ότι δεν έχει δικαίωμα παρουσίας στον πάγκο για δύο λόγους. Αρχικά γιατί οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν ξένο προπονητή σε ερασιτεχνική ομάδα, ενώ και το δίπλωμα προπονητικής που είχε στην κατοχή του δεν ήταν αναγνωρισμένο στην Ευρώπη.

Φυσικά, ο Βραζιλιάνος είχε προλάβει να κοουτσάρει την ομάδα από τον πάγκο, σε 11 επίσημα παιχνίδια χωρίς να αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα… Μέχρι τότε, πρώτος προπονητής δηλωνόταν ο τότε τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Τοπαλίδης, ενώ ο Βραζιλιάνος με άλλη ιδιότητα για να μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο.

Ο Γιάννης Τοπαλίδης, όμως, απουσίαζε από το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς με την έλευση του ‘Αλεξ Κάλας και του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στο διοικητικό τιμόνι του συλλόγου, είχε αποφασίσει να αποχωρήσει.

Στο γιατί η διοίκηση Κάλας δεν “προστάτευσε” τον προπονητή και κατ΄επέκταση την ίδια την ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα που υπήρχε, δεν έχει δοθεί μέχρι και σήμερα καμία επίσημη απάντηση από τους τότε ιθύνοντες…

Τέλος, από το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έλειψε και η ένταση με το τελευταίο σφύριγμα. Παίκτες της Καβάλας προκάλεσαν ποδοσφαιριστές του Άρη με αποτέλεσμα να υπάρξει μία σύρραξη στα αποδυτήρια, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και να ηρεμούν τα πνεύματα…

To Top