Ο Κάμπος, οι βόλτες στη Θεσσαλονίκη και η αγωνία του κόσμου του Άρη (photo)

Δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή ότι αγαπάει τη ζωή στην Ελλάδα, του αρέσει η χώρα και ένας από τους λόγους που δέχθηκε την πρόταση του Άρη ήταν η επιστροφή του, ειδικά για έναν σύλλογο, όπως είναι οι κίτρινοι…

Ο Πάουλο Κάμπος δηλώνει μετά από  περίπου μια βδομάδα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, έχοντας κάνει και τις πρώτες του βόλτες (φωτογραφία), ότι του αρέσει η ζωή στην πόλη και οι κάτοικοι της, ενώ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τους φιλάθλους του Άρη.

Όπως είπε και στη χθεσινή συνέντευξη  “η Θεσσαλονίκη είναι μία φανταστική πόλη” και δείχνει να απολαμβάνει την παρουσία του εδώ.

Χαρακτηριστικό γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος προπονητής βρέθηκε σήμερα σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκη και δέχθηκε τις προτροπές αρκετών φιλάθλων του Άρη για να φέρει εις πέρας την αποστολή της ανόδου. 

Χαμογελαστός, πρόσχαρος, δέχθηκε να φωτογραφηθεί με αρκετούς, ενώ όλοι του μετέφεραν την αγωνία του Αρειανού λαού για να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της. Όπως σημείωσε (σε άπταιστα ελληνικά) με νόημα: “μας περιμένει πολλή δουλειά στο γήπεδο”.

* Ο Πάουλο Κάμπος με φίλο του Άρη σήμερα στη Θεσσαλονίκη

1467199_380577968785526_7287933256503379813_n (1)

To Top