Ο Κάναντι έφερε… Ιγκόρ Μπίσκαν στον πάγκο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ!

Αλλαγή προπονητή στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ… ελέω Νταμίρ Κάναντι! Η Σίμπενικ, στην οποία βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου, έκανε την τεράστια έκπληξη στο Κύπελλο Κροατίας αφού επικράτησε 2-1 της Ντινάμο και την απέκλεισε, περνώντας η ίδια στον τελικό!

Κάπως έτσι, ο Άντε Τσάτσιτς απομακρύνεται από τον πάγκο του κροατικού συλλόγου και σύντομα αναμένεται να υπάρξει και η διάδοχη κατάσταση με έναν παλιό μας γνώριμο. Ο λόγος για τον Ιγκόρ Μπίσκαν, τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει ενημερώσει ήδη την ομοσπονδία της Κροατίας για την απόφαση να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα u21 και θα αναλάβει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο Μπίσκαν επιστρέφει στον σύλλογο όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Ντινάμο, ανεβαίνοντας στην ανδρική ομάδα μετά και έγινε ένας από τους βασικούς παίκτες. Για το λόγο αυτό έκανε μεταγραφή στη Λίβερπουλ αξίας άνω των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ το 2000 και έμεινε στο Άνφιλντ μέχρι το 2005, όταν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.

Άρχισε να προπονεί ως βοηθός στην Ρουντές, την πρώτη ομάδα της οποίας ανέλαβε τον Ιούνιο του 2016 και κατάφερε να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Μετά από μια σεζόν πήγε στη σλοβενική Ολίμπια και έγινε πρωταθλητής και τον Οκτώβριο του 2018 ανέλαβε τη Ριέκα, όπου πέτυχε 26 νίκες σε 42 αγώνες και… συστήθηκε ακόμα καλύτερα στην ποδοσφαιρική σκηνή.

Ο Μπίσκαν ανέλαβε την εθνική ομάδα u21 της Κροατίας, μετρώντας σε 28 αγώνες, 17 νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες.

To Top