Ο Κάναντι σχολίασε την απώλεια (και) του Ντιγκινί

Ο Νταμίρ Κάναντι, μίλησε από το Μόνταφον της Αυστρίας όπου προετοιμάζεται ο Ατρόμητος για τη νέα σεζόν και για μια ακόμη φορά σχολίασε και την απώλεια του Ντιγκινί, ο οποίος συνεχίζει στον Άρη.

Στην ερώτηση εάν η σεζόν που έρχεται θα είναι πιο εύκολη ή πιο δύσκολη για την ομάδα, είπε:
«Όλα αρχίζουν από το μηδέν. Το περσινό τελείωσε και πρέπει να αποδεχθούμε και να προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση. Η ομάδα πρέπει να αποδεχθεί ότι αρχίζουμε από το μηδέν. Πρώτα από όλα πρέπει να δουλέψουμε στα βασικά. Δεν μπορώ να τους βοηθήσω αν νομίζουν ότι θα αρχίσουμε από το επίπεδο που έφτασαν την περασμένη σεζόν. Πρέπει, λοιπόν, όλοι να καταλάβουν πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο ή και σε ακόμα υψηλότερο από το περσινό επίπεδο. Χάσαμε τρεις πολύ σημαντικούς παίκτες Ντιγκινί, Ουάρντα, Ντάουντα που όλοι μαζί σκόραραν περίπου 27-28 γκολ, έτσι τώρα πρέπει να βρούμε το καλύτερο για την επίθεση του Ατρόμητου».

Στην συνέχεια ρωτήθηκε πόσο εύκολο είναι να αναπληρωθούν τα κενά των Ουάρντα, Ντιγκινί και Ντάουντα; Η απάντηση του:
«Εγώ πιστεύω σε όλους τους παίκτες μου είτε παίζουν πολύ, είτε παίζουν λίγο. Αν δεν τους πίστευα, δεν θα έρχονταν στον Ατρόμητο. Όλοι οι παίκτες είναι εδώ, μπορούν να βοηθήσουν τον Ατρόμητο. Οι νέοι πρέπει να προσαρμοστούν, να αναπτυχθούν και να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία μου. Υπάρχει η φυσική κατάσταση, υπάρχει η τακτική και πρέπει να τους αναπτύξουμε. Σαφώς δεν θα είναι στο 100% από το πρώτο παιχνίδι και για αυτό πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Θα δούμε όμως σε τι επίπεδο θα είναι για να βρεθούν στη βασική ενδεκάδα. Είναι πράγματα που πρέπει να τα κοντρολάρουμε. Μερικές φορές δεν επιλέγω τους πιο ποιοτικούς παίκτες, αλλά αυτούς που θα φέρουν το καλύτερο για τον Ατρόμητο. Που θα φέρουν την ενέργεια, που θα φέρουν τη θέληση και τη νοοτροπία για τη νίκη. Δεν παίζει ρόλο για μένα το όνομα. Έτσι είμαι εγώ. Μπορεί να χάσουμε, αλλά μπορώ στο τέλος της ημέρας να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, επιλέγοντας τους παίκτες που θα δώσουν το 100%. Έχουμε το παράδειγμα της Κροατίας, που μπορεί να μην είχε θετικό αποτέλεσμα με τη Γαλλία, αλλά έδωσαν ό,τι είχαν».

To Top