Ο Κάριου …προσπέρασε στη λίστα τον Χαριστέα

Η Ίντερ εξακολουθεί να ψάχνει έναν επιθετικό μέχρι το… καλοκαίρι για αντικαταστάτη του Ντιέγκο Μιλίτο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο μόνος πλέον υποψήφιος από τους ελεύθερους παίκτες είναι ο Τζον Κάριου, με το όνομα του Άγγελου Χαριστέα να μην ενδιαφέρει πλέον τους “νερατζούρι”. 

Το όνομα του Χαριστέα ήταν μεταξύ αυτών που εξετάστηκαν από τους ανθρώπους της Ίντερ τις τελευταίες ημέρες, στην προσπάθειά τους να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του  Μιλίτο, όμως σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ο πρώην επιθετικός του Άρη δεν βρίσκεται πλέον στη λίστα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η “Corriere dello Sport”, οι “νερατζούρι” εμφανίζονται επιφυλακτικοί να πάρουν έναν παίκτη μεγάλης ηλικίας που δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του εδώ και μήνες και ο μόνος ο ο οποίος έχει ακόμα τύχη -αν και δεν έχει ομάδα από το καλοκαίρι- είναι ο Τζον Κάριου.

Οι περιπτώσεις των Φαν Νίστελροϊ, Χαριστέα και Μίντο δεν απασχολούν πλέον τους συνεργάτες του Μάσιμο Μοράτι, με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν ουσιαστικά πως αν γίνει κίνηση, τότε αυτή θα είναι για την απόκτηση του άλλοτε άσου της Ρόμα, Κάριου.

To Top