Ο Κάρι επικράτησε στο challenge κόντρα στην Ιονέσκου – Ο Μακ ΜακΚλάνγκ νικητής στα καρφώματα με τη βοήθεια του… Σακίλ (videos)

Με τον διαγωνισμό τριπόντων, ένα ξεχωριστό challenge ανάμεσα στον Στεφ Κάρι και τη Σαμπρίνα Ιονέσκου, συνεχίστηκε η δράση στο All Star του NBA στην Ινδιανάπολη.

Η 26χρονη πόιντ γκαρντ των Νιού Γιόρκ Λίμπερτι ξεκίνησε πρώτη, έχοντας 9/10 και συγκέντρωσε 26 πόντους, με τον σταρ των Γουόριορς να σκοράρει, από τη μεριά του, 29 πόντους, και κατέκτησε τον ξεχωριστό διαγωνισμό απέναντι στην κορυφαία σουτέρ του WNBA.

Δείτε τον συγκλονιστικό διαγωνισμό:

Βασιλιάς του Dunk Contest στο All Star του NBA, το οποίο φέτος πραγματοποιείται στην Ινδιανάπολη, αναδείχθηκε ο Μακ ΜακΚλάνγκ.

Ο γκαρντ των Οσεόλα Μάτζικ της G-League κατάφερε να πετύχει το μοναδικό «50άρι» στον διαγωνισμό, επικρατώντας στον τελικό του Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς.

Μπορεί ο 25χρονος γκαρντ να μην ήταν το ίδιο εντυπωσιακός με πέρυσι, αλλά πήρε δίκαια την πρώτη θέση, αφού στην τελευταία του προσπάθεια έβαλε τον Σακίλ Ο’Νιλ κάτω από το καλάθι, πήρε φόρα, πέρασε από πάνω του και κάρφωσε ανάποδα, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού και φυσικά των κριτών.

 

 

To Top