ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Κάρλσον έπαιξε με… φόρα από την Ιαπωνία

“Είμαι έτοιμος να παίξω. Στην Ιαπωνία το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη, οπότε είμαι σε πολύ καλή κατάσταση για να βοηθήσω αμέσως τον Άρη. Λίγες μέρες μόνο θα χρειαστώ για να μπω στο κλίμα της νέας μου ομάδας, αλλά δεν θα έχω κανένα πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι”… Με αυτά τα λόγια σχολίασε -μεταξύ άλλων- την έλευσή του στους κιτρινόμαυρους ο Νταβίντ Κάρλσον και προφανώς κάτι περισσότερο… ήξερε.

Ο Σουηδός μόλις προχθές υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Άρη, έκανε την πρώτη του προπόνηση και έδειξε ορεξάτος και αποφασισμένος για να φωνάξει “παρών” με το… καλημέρα. Όπως κι έγινε.

‘Ηταν ξεκάθαρο και φάνηκε από τις δηλώσεις του 29χρονου επιθετικού, ότι δεν βλέπει την ώρα να αγωνιστεί με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Και κυρίως, όπως δήλωσε με έμφαση, είναι έτοιμος αγωνιστικά και θέλει να το δείξει και στο… χορτάρι. Εκεί άλλωστε είναι ο “καθρέπτης” για κάθε ποδοσφαιριστή.

Στην πράξη λοιπόν, χθες επιβεβαίωσε ότι έχει υψηλή αγωνιστική ετοιμότητα, ερχόμενος με… φόρα από την Ιαπωνία. Αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο κάνοντας αρκετές ενέργειες και δημιουργώντας αρκετούς κινδύνους, όντας ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Πλέον το “στοίχημα” είναι η άμεση ενσωμάτωσή του στην ομάδα και το “δέσιμο” με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Unmute
Remaining Time -0:00

Fullscreen

To Top