ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κάρμπια (και όχι μόνο) έχει προταθεί στη… μισή Σούπερ Λιγκ

Μία από τις… πολλές προτάσεις ποδοσφαιριστών που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης τις τελευταίες μέρες, είναι και αυτή του Φραν Κάρμπια.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Ίβηρας εξτρέμ της Ρέους, αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, όπως άλλωστε και πολλοί συμπαίκτες του, καθώς τα οικονομικά προβλήματα της ισπανικής ομάδας, την φέρνουν στο χείλος της καταστροφής…

Μπορεί η Ρέους να βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, όμως όσοι είναι γνώστες της Σεγούντα Ντιβιζιόν, υποστηρίζουν πως το υλικό της δεν είναι γι αυτή τη θέση. Ας όψονται όμως τα οικονομικά της προβλήματα.

Αυτός είναι και ο λόγος που διάφοροι μάνατζερ που έχουν πάρε-δώσε με τον ισπανικό σύλλογο, προτείνουν παίκτες στην Ελλάδα, καθώς η χώρας μας ουκ ολίγες φορές επέλεξε να “ψωνίσει” από την δεύτερη κατηγορία.

Ο Φραν Κάρμπια, φημολογήθηκε πως εκτός του Άρη, έχει προταθεί επίσης σε Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Ξάνθη και Λαμία. Και δεν είναι ο μόνος από την Ρέους, καθώς κι άλλοι συμπαίκτες του έχουν βρεθεί σε ελληνικές λίστες ενόψει Γενάρη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο γκολκίπερ Εντγκαρ Μπαντία.

Το που θα καταλήξει ενδεχομένως σε πολύ μεγάλο βαθμό να οφείλεται και από τις προθέσεις του Άρη. Αν δηλαδή ενδιαφερθεί για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ή θα επιλέξει να μην προχωρήσει σε προσθήκη παίκτη στις πτέρυγές του…

To Top