ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Κέιν έσωσε από μέγα κάζο την Τότεναμ!

Στο 83ο λεπτό οι καρδιές των οπαδών της Τότεναμ επέστρεψαν στις θέσεις τους. Ο Κέιν ισοφάρισε σε 1-1 και στέρησε από την Νιούπορτ μεγάλη πρόκριση.

Παραλίγο θα πάθει μεγάλο κάζο η Τότεναμ. Οι «σπερς» τα χρειάστηκαν απέναντι στην Νιούπορτ και είδαν τον… χάρο με τα μάτια τους.

Ας είναι καλά ο Χάρι Κέιν ο οποίος στο 83ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 , το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, και στέρησε από την άσημη ομάδα 4ης κατηγορίας μια μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι δύο ομάδες θα τα πουν πλέον στο Γουέμπλεϊ με την Τότεναμ να έχει ξεκάθαρα το προβάδισμα πια.

Ωστόσο, βάσει της εικόνας του σημερινού αγώνα η Νιούπορτ μπορεί να τα βάζει με την τύχη της καθώς η εμφάνισή της ήταν τέτοια που θα μπορούσε να έχει πανηγυρίσει την πρόκριση.

Στο 38ο λεπτό ο Αμοντ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά αποδίδοντας… δικαιοσύνη στη μεγάλη προσπάθεια που είχαν καταβάλει αυτός και οι συμπαίκτες του στο πρώτο 45λεπτο. Στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί με τους παίκτες της Τότεναμ να φαίνονται ανίκανοι να απειλήσουν επιθετικά. Στο 43ο λεπτό ο Άμοντ σημάδεψε το δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα με δύο γκολ στην ομάδα του.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες της Τότεναμ ανέβασαν την απόδοσή τους, ωστόσο η Νιούπορτ με εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά στερούσε το δικαίωμα από τους «σπερς» να φτάσουν κοντά στην περιοχή της. Σιγά σιγά τα κατάφεραν. Πίεσαν και τελικά στο 83ο λεπτό με τον Κέιν ισοφάρισαν σε 1-1.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top