Ο Κέιν είπε το «ναι» στη Μπάγερν Μονάχου, αν φύγει από Τότεναμ!

Νέα δεδομένα και… αναπτερωμένες ελπίδες στη Μπάγερν Μονάχου, αναφορικά με την απόκτηση του -νούμερο ένα στόχου για την εμπροσθοφυλακή- Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, φέρνουν ρεπορτάζ από τη Γερμανία…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο «Sky Sport» ο Άγγλος επιθετικός θεωρεί πλέον τους Βαυαρούς ως τον επόμενο του προορισμό, σε περίπτωση αποχώρησής του από τα «σπιρούνια»!

Μάλιστα, υπήρξε και συνάντηση ανθρώπων της Μπάγερν με την πλευρά του Κέιν, τον πατέρα και τον αδερφό του, που τον εκπροσωπούν. Συνάντηση η οποία φέρεται να έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και να υπήρξε μια πρώτη συμφωνία.

Με τη γερμανική ομάδα να επισημαίνει ότι ο 29χρονος σέντερ φορ αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή της και παράλληλα να λαμβάνει διαβεβαιώσεις αφενός ότι ο Κέιν θα επιλέξει τη Μπάγερν αν φύγει από την Τότεναμ.

Αφετέρου πως η μεταγραφή του μπορεί και να γίνει με λιγότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ, αν και αυτό είναι μάλλον και το πιο δύσκολο «εμπόδιο» στην πραγματοποίησή της, αν λάβουμε την αδιαλλαξία του Ντάνιελ Λέβι που θέλει να κρατήσει τον αρχηγό του λονδρέζικου συλλόγου μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, το 2024.

Θυμίζουμε ότι ο Κέιν πέτυχε 30 γκολ μετά από 38 ματς στην Premier League τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ενώ φέρεται επίσης να είναι στόχος των Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και, κυρίως, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

To Top