Ο Κέιν οδήγησε την Εθνική Αγγλίας στη νίκη (2-1) επί της Ελβετίας

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν, φώναξε “παρών” προς το φινάλε του φιλικού με την Ελβετία και με πέναλτι στο 78΄ “υπέγραψε” την ανατροπή των “Τριών Λιονταριών” (2-1) στο Γουέμπλεϊ, σε ένα από τα πιο δυνατά τεστ της σημερινής ημέρας.

Οι Ελβετοί είχαν προηγηθεί με τον Εμπολό στο 22΄, αλλά στις καθθστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Λουκ Σο είχε φέρει το ματς στα ίσια (1-1). Η είσοδος του Στέφεν Τσούμπερ στο 62ο λεπτό αντί του Φρόιλερ έμελλε να κρίνει το ματς, καθώς από το χέρι του επιθετικού της ΑΕΚ στο 77΄ προήλθε το πέναλτι με το οποίο ο Κέιν χάρισε τη νίκη στην Αγγλία.

Δύο φορές προηγήθηκε το Βέλγιο στο Δουβλίνο (με Μπατσουαγί στο 12΄ και Βανάκεν στο 58΄), αλλά η Ιρλανδία “απάντησε” ισάριθμες με τους Ογκμπένε (35΄) και Μπράουν στο 85΄ και το 2-2 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης.

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Φινλανδία και Ισλανδία σε φιλικό που διεξήχθη στην Μούρθια. Ο Τεέμου Πούκι έβαλε μπροστά τους Σκανδιναβούς στο 12΄, αλλά πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 38΄ ο Μπίρκιρ Μπγιάρνασον διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

To Top