Ο Κέρκεζ ετοιμάζει 11αδα από το περσινό ρόστερ για την ΑΕΛ Λεμεσού

Παίκτες του περσινού ρόστερ θα αποτελέσουν την αρχική 11αδα του Ντούσαν Κέρκεζ στον σημερινό αγώνα της ΑΕΛ Λεμεσού με τον Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του 24sports.com.cy “ο προπονητής των κυπελλούχων αναμένεται να τοποθετήσει τον Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τριάδα μπροστά από τον Αφρικανό τερματοφύλακα θα αποτελείται από τους Γκοντάλ, Τζούνιορ και Τεϊσέρα.

Το αριστερό άκρο θα καλύψει ο Αβραάμ και το δεξί ο Νιλς, ενώ στον άξονα οι Ζντραβκόφσκι και Γκαστανάγια θα καλύψουν τη δημιουργικότητα του Αντάμοβιτς.

Στη γραμμή κρούσης αναμένεται να συνυπάρξουν οι Χουράδο και Αγκάνοβιτς, με τους δύο νεαποκτηθέντες, Κάρλος και Γκαζαριάν να διατηρούν περιορισμένες πιθανότητες ώστε να πάρουν φανέλα βασικού.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Ντούσαν Κέρκεζ στηρίζεται στο βασικό κορμό της λεμεσιανής ομάδας καθώς από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα, ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, ενώ ο δεύτερος ενσωματώθηκε με καθυστέρηση, σκοράροντας ωστόσο στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας επί βουλγαρικού εδάφους”.

To Top