Ο Καβάνι γεύτηκε για πρώτη φορά τη μαγεία του Μπομπονέρα σε… ματσάρα (video)

Η Μπόκα Τζούνιορς στο ντεμπούτο του Έντινσον Καβάνι, χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι (2-2 κ.δ./ 4-2 πεν.), για να προκριθεί στα προημιτελικά του Copa Libertadores, μετά από απίστευτη ματσάρα με την Νασιονάλ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην αναμέτρηση του «Μπομπονέρα» με τον Μερεντιέλ στο 12’. Στο 16’ ο Τρέσα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια για τους φιλοξενούμενους. Ο Αντβίκουλα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Μπόκα Τζούνιορς στο 47’, όμως στο 75’ ο Ραμίρες έφερε το ματς στα ίσια και έστειλε τις δυο ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο Σέρχιο Ρομέρο κατάφερε να αποκρούσει δυο πέναλτι των Ουρουγουανών και να χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα με 4-2. Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της αργεντίνικης ομάδας έκανε ο Έντινσον Καβάνι, ο οποίος μπήκε στον αγώνα στο 71’ ως αλλαγή.

Η Μπόκα Τζούνιορ θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού της Ατλέτικο Νασιονάλ από την Κολομβία με τη Ρασίνγκ Κλουμπ από την Αργεντινή. Στο πρώτο ματς οι Κολομβιανοί είχαν επικρατήσει 4-2.

To Top