Ο Καββαδάς μένει Πανιώνιο, ο Μπόγρης έχει προτεραιότητα το εξωτερικό και ο Άρης περιμένει…

Ο Βασίλης Καββαδάς βρίσκεται στο Καρπενήσι με την Εθνική ομάδα στην προετοιμασία ενόψει του Ευρωμπάσκετ, αλλά πριν φύγει είχε συναντήσεις με τους ανθρώπους του Πανιωνίου και μέσα από αυτές προέκυψε… παραμονή του στους κυανέρυθρους!

Ο Άρης κινήθηκε σωστά για την απόκτηση του 22χρονου σέντερ, αλλά τελικά ίσως και υπό την πίεση των αντιδράσεων των φιλάθλων του Πανιωνίου, η διοίκηση των κυανέρυθρων ήρθε σε επαφή με τον παίκτη και μέσα από συζητήσεις προέκυψε συμφωνία για την παραμονή του στην ομάδα αυτή τη χρονιά.

Αυτό σημαίνει ότι ο Άρης προχωράει στο εναλλακτικό του πλάνο, που είναι ο Γιώργος Μπόγρης, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας σέντερ θέλει πρώτα να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να βρει ομάδα στο εξωτερικό. Είναι γνώστης του ενδιαφέροντος του Άρη, αλλά έχει προτεραιότητά του το εξωτερικό.

Αν θεωρητικά οι κίτρινοι είχαν άλλη μια επιλογή με τον Αμερικανό σέντερ, Άλεξ Στέφεσον, του οποίου το letter of clearnce ήταν στην Ελλάδα, την έχασαν χθες, καθώς ο παίκτης συμφώνησε με την Ολίμπια Λουμπλιάνας.

Πρακτικά όλο αυτό το “ντόμινο” διατηρεί στο παιχνίδι και τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Άρη για την επόμενη χρονιά.

 

To Top