ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο καθησυχασμός του Σπανού και η… πίστη για ετοιμότητα την κατάλληλη στιγμή

Η χθεσινή μέτρια εικόνα του Άρη, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, στο γεγονός πως οι “κιτρινόμαυροι” δεν είδαν με την απαιτούμενη σοβαρότητα την αναμέτρηση με τον κατά πολύ υποδυέστερό τους, Αλμωπό Αριδαίας.

Τα… μάτια του προπονητή, ωστόσο, πάντα βλέπουν κάτι διαφορετικό, με τον Δημήτρη Σπανό, να δηλώνει ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών του, εστιάζοντας πως η κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, οφείλεται στην κούραση των παικτών.

Είναι γεγονός, πως οι παίκτες του Άρη βρίσκονται στο μέσο της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν΄. Το μοντάρισμα θα ξεκινήσει άμεσα, άρα θα υπάρξει και ξεκάθαρη εικόνα για τους παίκτες που θα αποτελέσουν τις βασικές επιλογές του 48χρονου προπονητή.

Αυτοί, δηλαδή, που θα τραβήξουν φέτος το… κουπί στο πρωτάθλημα. Δεν απέχει και πολύ από τις τελικές του αποφάσεις. Έχει ήδη μία ολοκληρωμένη εικόνα στο ποιους θα στηριχθεί, προκειμένου οπως τόνισε και ο ίδιος η ομάδα να είναι έτοιμη στο πρώτο ματς πρωταθλήματος, αλλά και νωρίτερα, σε αυτό με τον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

To Top