Ο καιρός της Δευτέρας: Άστατος σε αρκετές περιοχές, πού θα βρέχει

Δεν λέει να φτιάξει ο καιρός και θα είναι και τη Δευτέρα (1/11) άστατος σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες, που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά όπου πιθανώς να σχηματιστούν και ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στην Κρήτη τοπικά 6 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, που από το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα είναι βορείων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε γενικά αίθριο καιρός και αραιές νεφώσεις από το βράδυ. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί.από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

To Top