Ο Κακιούζης συμπαίκτης του Μπάβτσιτς στη Κρεμόνα

Συμπαίκτης του Έντιν Μπάβτσιτς στην ιταλική Κρεμόνα είναι ο Μιχάλης Κακιούζης! Ο 35χρονος φόργουορντ δεν είχε βρει ομάδα μέχρι τώρα και συμφώνησε να πάει στην Κρεμόνα για να την βοηθήσει στη προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Έλληνας φόργουορντ συμμετείχε στην προετοιμασία της Μπιλμπάο υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη, αλλά έφυγε γιατί δεν υπήρχε κενή θέση στο ρόστερ. Μέχρι σήμερα έκανε προπονήσεις μόνος του και περίμενε μια καλή πρόταση, όπως πέρσι που πήγε στη γαλλική Λεμάν. Ο Κακιούζης αποδέχτηκε την προσφορά της Κρεμόνα και θα είναι συμπαίκτης με τον Έντιν Μπάβτσιτς, που πέρασε πέρσι από τον Άρη. Η Κρεμόνα βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού με μόλις μία νίκη σε έξι αγώνες.

Ο Κακιούζης θα αντικαταστήσει τον Λιθουανό, Σαούλιους Κουζμίνσκας, ο οποίος είχε συμφωνήσει με την Κρεμόνα πριν από έναν μήνα περίπου για να καλύψει το κενό του τραυματία Μπάβτσιτς. Τώρα που ο Βόσνιος πρώην παίκτης του Άρη επέστρεψε, οι Ιταλοί έκοψαν τον Κουζμίνσκας και πήραν στην θέση του τον Κακιούζη.

To Top