Ο κακοποιός που έκλεψε Μπενζεμά, Ρονάλντο και Κρόιφ: “Δεν ληστέψαμε το σπίτι του Μέσι γιατί τον αγαπώ”

Ο κακοποιός που έκλεψε μεταξύ άλλων τους Καρίμ Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Γιόχαν Κρόιφ αποκάλυψε στη συνέντευξη του ότι δεν έχει ληστέψει τον Λιονέλ Μέσι από σεβασμό, ενώ έχει αποτρέψει άλλες απόπειρες εις βάρος του Αργεντινού.

“Ληστέψαμε τον Μπενζεμά. Ήμασταν επίσης, πίσω από τη ληστεία του Κριστιάνο στη Μαδέρα, αλλά τα λάφυρα δεν ήταν κάτι αξιοσημείωτο”.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως το 2012 συμμετείχε και στη διάρρηξη του σπιτιού του Κρόιφ, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι ήταν δικό του.

Ωστόσο, μόλις μπήκε, παρατήρησε τις φωτογραφίες στις οποίες εμφανιζόταν μεταξύ άλλων με τον Ντένις Μπέργκαμπ, ενώ τα λάφυρα που απέσπασαν είχαν αξία περίπου 20.000 ευρώ.

Παρότι όμως, έχει ληστέψει οικείες μεγάλων ονομάτων, ποτέ δεν έχει επιχειρήσει να κλέψει τον Λιονέλ Μέσι: “Έχω σταματήσει πολλές φορές τους ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν έφοδο στο σπίτι του Μέσι, τους ανθρώπους που με ζήτησαν, αλλά δεν μπορώ να τους σταματήσω όλους. Αυτή τη φορά κατάφερα να το κάνω κι είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό.

“Πρόσφατα, σχεδόν έναν χρόνο πριν, μου ζήτησαν να διαρρήξω το σπίτι των γονιών του Μέσι. Ο Μέσι ήταν ήδη στο Παρίσι. Πήγα να το δω, γιατί ξέρω πολύ καλά την περιοχή, και δεν ήθελα. Από σεβασμό στον Μέσι δεν το έκανα, γιατί τον αγαπώ και τέλος”, ξεκαθάρισε.

 

To Top