ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο κακός χαμός συνεχίζεται: Λαϊκά δικαστήρια και διάλυση των ακαδημιών στον Ηρακλή

Στα όρια της διάλυσης βρίσκεται ο Ηρακλής. Λαϊκά δικαστήρια στη Μίκρα με τη διοίκηση και τους οπαδούς να είναι στα χαρακώματα.

Χθες πήγε κόσμος κόσμος αλλά και παράγοντες των υπολοίπων αθλητικών τμημάτων της ομάδας της Θεσσαλονίκης ων «κυανόλευκων» για να συζητήσουν για το επόμενο τους βήμα. Ουσιαστικά αυτό που ζητούν είναι η απομάκρυνση των Καγιούλη-Παπαθανασάκη από τον Ηρακλή, ενώ όπως λένε χρησιμοποιούνται παράνομα οι εγκαταστάσεις της Μίκρας, καθώς υπήρχε μεν συμφωνία για παραχώρηση από τον ΓΣ, αλλά μέρος της ήταν και ο όρος για πληρωμή λογαριασμών νερού και ρεύματος από πλευράς ΠΑΕ. Κάτι που όπως υποστηρίζουν δεν τηρήθηκε και έτσι ζητούν πλέον έξωση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι προχώρησαν και σε πράξεις των λεγομένων τους, αλλάζοντας κλειδαριές στα γραφεία.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση στις ακαδημίες του Ηρακλή είναι δραματική. Ο Σάββας Κωφίδης την Δευτέρα θα ανακοινώσει την αναστολή της λειτουργίας των τμημάτων υποδομής, από την στιγμή δεν υπάρχει ούτε ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας iraklis1908.gr, μπορεί οι γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστων να είχαν πληρώσει πέρσι άλλα και φέτος τις συνδρομές τους, αλλά οι προπονητές εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι, ενώ υπάρχουν και άλλα προβλήματα.

Εδω και αρκετό καιρό έχει ενημερωθεί ο Νίκος Καγιούλης αλλά παρά τις διαβεβαιωσεις που έδωσε δεν βρέθηκε καμία λύση. Έτσι την Παρασκευή ενημερώθηκαν οι γονείς των νεαρών αθλητών και από την Δευτέρα σταματά η λειτουργία.

To Top