Ο Καλαντζής ήταν σε… άλλο γήπεδο

Το ακούσαμε κι αυτό! Ο Χρήστος Καλαντζής δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη πως ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Αστέρα δυσκόλεψε το έργο της ομάδας του και βοήθησε τους κίτρινους!

Τώρα πως μπορεί να συμβεί αυτό το ξέρει μόνο ο ίδιος: να ωφεληθεί δηλαδή η μια από τις δυο ομάδες σε ένα γήπεδο λες και το τερέν ήταν βαρύ μόνο στην εστία που επιτίθετο η ομάδα της Τρίπολης.

Την στιγμή, μάλιστα, που ο Άρης είχε τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν στη μεγαλύτερη διάρκεια και κατά δήλωση του Σάκη Τσιώλη άξιζε την νίκη. Ο παίκτης του Αστέρα δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα του συνδρομητικού:

«Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην παρουσιάσαμε το πρόσωπο που είχαμε δείξει σε κάποια άλλα εντός έδρας παιχνίδια αλλά παρόλα αυτά είχαμε μια-δυο ευκαιρίες να προηγηθούμε στο σκορ και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Λόγω των καιρικών συνθηκών ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, γεγονός που δυσκόλευε το δικό μας το έργο και βοηθούσε τον Άρη που παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς», είπε και συνέχισε:

“Στο δεύτερο ημίχρονο αργήσαμε να κάνουμε κάποια ευκαιρία. Ισοφαρίσαμε με τυχερό τρόπο. Πιέσαμε τον αντίπαλο μας και η κορύφωση του παιχνιδιού ήταν όταν χάσαμε το πέναλτι. Νομίζω πως εκεί θα κρινόταν το παιχνίδι και θα παίρναμε τους τρεις βαθμούς.  Αν θέλουμε να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας θα πρέπει να δείχνουμε το πρόσωπο του δευτέρου ημιχρόνου που παλέψαμε μέχρι τέλους και λόγω ατυχίας δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε».

To Top