Ο Καλαϊτζίδης στην αστυνομία με συνοδεία δικηγόρου, ακολουθεί μήνυση σε βάρος του μετά την καταγγελία

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η καταγγελία σε βάρος του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Πρόκειται για το θέμα της δημόσιας καταγγελίας του Παναγιώτη Κυμπριχτσή, ο οποίος εντάχθηκε την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία αυτή, ο 57χρονος προπονητής του Άρη επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε ελαφρά τον 22χρονο μέσα στα γραφεία του συλλόγου, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρχικά καταγγελία στην αστυνομία, καθώς και ιατρική γνωμάτευση από το νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”.

Χθες, το αστυνομικό τμήμα Χαριλάου κάλεσε τον Καλαϊτζίδη για κατάθεση σχετικά με την καταγγελία. Ο προπονητής του Άρη πήγε με τη συνοδεία του δικηγόρου του Ερασιτέχνη και αρνήθηκε το περιστατικό.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, από την πλευρά Κυμπριχτσή θα κατατεθεί μήνυση σε ένα θέμα που αναμένεται να πάρει τον δρόμο της ελληνικής δικαιοσύνης. Από την πλευρά του και ο 57χρονος προπονητής, σύμφωνα με την γραπτή του δήλωση, θα κινηθεί νομικά θεωρώντας ότι δεν υπάρχει καμία επίθεση στα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Τετάρτη.

To Top